LASTİK İŞ
ismail

ERBAKAN'ı ANMA ETKİNLİKERİ KOCAELİ'NDE YAPILACAK

Kocaeli 12.01.2020 - 14:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERBAKAN'ı ANMA ETKİNLİKERİ KOCAELİ'NDE YAPILACAK

Yeniden refah partisi Kocaeli il teşkilatı haftalık toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.

Yüz kişilik yönetim kurulunun tam katılım sağladığı toplantıda, yönetim kurulu üyelerinin önerilerini dinleyen Aras, toplumların gelişim sürecinde eleştiri kültürünün önemine değindi. “İnsanlık tüm büyük atılım ve sıçramalarını eleştiri kültürüne borçludur.” Diyen Aras, “eleştirinin hazmedilebildiği topluluk ve toplumların gelişebildiğini, eleştiri kültürü yerine bağnazlığın hâkim olduğun toplulukların ise durağanlaşarak, çürümeye mahkum olduğunu” ifade etti. İl yönetimi ve Kocaeli teşkilatına iki müjde veren il başkanı; partinin mevcut binasının artık ihtiyaçlarına cevap vermediğini, bu nedenle çok yakın zamanda, il binasını kullanım alanını iki katına çıkaracaklarını ilan etti. Necmettin Erbakan’ ı anma etkinlikleri bu yıl Kocaeli de yapılacak. Milli görüş teşkilatlarınca her yıl merhum Necmettin Erbakan’ ın ölüm yıldönümünde yapılan, Erbakanı anma etkinliklerinin bu yıl, genel merkez tarafından alınan karar gereği KOCAELİ de yapılacak. Şubat ayı sonunda yapılması planlanan programa, yeniden refah partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’ ın da katılacağı ilan edildi. Genel gündeme dair basına açıklamalarda bulunan Aras’ ın gündeminde, Ortadoğu da ki sıcak gelişmeler vardı. ABD bir terör devletidir.! “Ortada bir savaş ortamı dahi yokken, bir devletin en üst düzey bir askeri yetkilisini hem de, üçüncü bir devletin toprakları üzerinde öldürmek, bir terörist eylemdir. ABD Kasım Süleymani suikastı ile bir terör devleti olduğunu tekraren tüm dünyaya göstermiştir. İran halkını acısını paylaşıyoruz.” İslam da mezhepler kabul edilebilir fakat mezhepçilik asla kabul edilemez.! Kasım Süleyman inin öldürülmesi sonucunda, Kasım Süleyman inin mezhebi üzerinden yürütülen tartışmalara da değinen Aras; “Akan kanın sünnisi, şiası olmaz, Müslümanlar ancak tek bir ümmettir. Hiç kimsenin bir diğerini mezhebi üzerinden eleştirmeye hakkı olamaz. İslam da mezhepler kabul edilebilir fakat mezhepçilik asla kabul edilemez, ALLAH ın dinini mezhepçilik maskesi altında bölme çabası asla başarılı olamayacaktır. Çünkü Müslümanlar ancak birbirinin kardeşidir.” Dedi.  
Yeniden refah partisi Kocaeli il teşkilatı haftalık toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.

Yüz kişilik yönetim kurulunun tam katılım sağladığı toplantıda, yönetim kurulu üyelerinin önerilerini dinleyen Aras, toplumların gelişim sürecinde eleştiri kültürünün önemine değindi. “İnsanlık tüm büyük atılım ve sıçramalarını eleştiri kültürüne borçludur.” Diyen Aras, “eleştirinin hazmedilebildiği topluluk ve toplumların gelişebildiğini, eleştiri kültürü yerine bağnazlığın hâkim olduğun toplulukların ise durağanlaşarak, çürümeye mahkum olduğunu” ifade etti.

İl yönetimi ve Kocaeli teşkilatına iki müjde veren il başkanı; partinin mevcut binasının artık ihtiyaçlarına cevap vermediğini, bu nedenle çok yakın zamanda, il binasını kullanım alanını iki katına çıkaracaklarını ilan etti.

Necmettin Erbakan’ ı anma etkinlikleri bu yıl Kocaeli de yapılacak.

Milli görüş teşkilatlarınca her yıl merhum Necmettin Erbakan’ ın ölüm yıldönümünde yapılan, Erbakanı anma etkinliklerinin bu yıl, genel merkez tarafından alınan karar gereği KOCAELİ de yapılacak. Şubat ayı sonunda yapılması planlanan programa, yeniden refah partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’ ın da katılacağı ilan edildi.

Genel gündeme dair basına açıklamalarda bulunan Aras’ ın gündeminde, Ortadoğu da ki sıcak gelişmeler vardı.

ABD bir terör devletidir.!

“Ortada bir savaş ortamı dahi yokken, bir devletin en üst düzey bir askeri yetkilisini hem de, üçüncü bir devletin toprakları üzerinde öldürmek, bir terörist eylemdir. ABD Kasım Süleymani suikastı ile bir terör devleti olduğunu tekraren tüm dünyaya göstermiştir. İran halkını acısını paylaşıyoruz.”

İslam da mezhepler kabul edilebilir fakat mezhepçilik asla kabul edilemez.!

Kasım Süleyman inin öldürülmesi sonucunda, Kasım Süleyman inin mezhebi üzerinden yürütülen tartışmalara da değinen Aras;

“Akan kanın sünnisi, şiası olmaz, Müslümanlar ancak tek bir ümmettir. Hiç kimsenin bir diğerini mezhebi üzerinden eleştirmeye hakkı olamaz. İslam da mezhepler kabul edilebilir fakat mezhepçilik asla kabul edilemez, ALLAH ın dinini mezhepçilik maskesi altında bölme çabası asla başarılı olamayacaktır. Çünkü Müslümanlar ancak birbirinin kardeşidir.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.