LASTİK İŞ

ERCAN GÜLSUYU OĞLUNU EVLENDİRİYOR

27.08.2018 - 18:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERCAN GÜLSUYU OĞLUNU EVLENDİRİYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürü, Ercan Gülsuyu'nun bugünlerde keyfine diyecek yok. Gülsuyu 1 Eylül Cumartesi günü saat 13.00 ile 17.00 arası Kavaklı Kongre Sarayında oğlu Burak'ı evlendirme telaşını yaşıyor.

Dildar ve Ercan Gülsuyu çiftinin yakışıklı oğlu Makine Mühendisi oğlu Mehmet Burak'ı, Konyalı Güzeller Güzeli Hüsna hanım Dikmen ile evlendiriyor. Makine Mühendisi Mehmet Burak ile Karadeniz Teknik Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu Hüsna Dikmen'in nişanları Konya Merkez'de bulunan kız evinde mütevazi bir tören ile gerçekleştirilmişti. Gülsuyu ve Dikmen Ailelerini şimdi düğün telaşı sardı. Hatice ve Abdullah Dikmen'in kızları Hüsna ile Dildar ve Ercan Gülsuyu'nun oğlulları Burak  1Eylül Cumartesi günü Kavaklı Kongre Sarayında yapılacak düğün ile dünya evine giriyorlar. Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan Gülsuyu ve eşine hayırlı olsun diyor, Mehmet Burak ve Hüsna kardeşlerimizde bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü, Ercan Gülsuyu'nun bugünlerde keyfine diyecek yok. Gülsuyu 1 Eylül Cumartesi günü saat 13.00 ile 17.00 arası Kavaklı Kongre Sarayında oğlu Burak'ı evlendirme telaşını yaşıyor.

Dildar ve Ercan Gülsuyu çiftinin yakışıklı oğlu Makine Mühendisi oğlu Mehmet Burak'ı, Konyalı Güzeller Güzeli Hüsna hanım Dikmen ile evlendiriyor.

Makine Mühendisi Mehmet Burak ile Karadeniz Teknik Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu Hüsna Dikmen'in nişanları Konya Merkez'de bulunan kız evinde mütevazi bir tören ile gerçekleştirilmişti.
Gülsuyu ve Dikmen Ailelerini şimdi düğün telaşı sardı. Hatice ve Abdullah Dikmen'in kızları Hüsna ile Dildar ve Ercan Gülsuyu'nun oğlulları Burak  1Eylül Cumartesi günü Kavaklı Kongre Sarayında yapılacak düğün ile dünya evine giriyorlar.

Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan Gülsuyu ve eşine hayırlı olsun diyor, Mehmet Burak ve Hüsna kardeşlerimizde bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.