ERDOĞAN'IN TEYZE OĞLU GÖLCÜK'E GELDİ

Gölcük 27.11.2018 - 09:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERDOĞAN'IN TEYZE OĞLU GÖLCÜK'E GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu Gölcük'e geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu Ramazan Mutlu, AK Partinin Gölcük Belediye Başkan aday adayı Doktor Ekrem Aktuğ'u işyerinde ziyaret etti. Ziyarette Gölcük Belediye Meclis üyeleri Davut Uzun ve Hüseyin Çardak'ta hazır bulundu.Sıcak ve samimi havade geçen sohbetin konusu siyaset oldu.  Doktor Ekrem Aktuğ "Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu Ramazan Mutlu, bugün ziyaretimize geldi. Eşime ait Aktuğ Çikolata'daki bu samimi ziyarette belediye meclis üyelerimiz Davut Uzun ve Hüseyin Çardak da hazır bulundu. Nazik ziyareti için başta Ramazan Mutlu bey ve meclis üyelerimize teşekkür ederiz. Vakit Gölcük vakti diyerek yola çıktık. Allah mahcup etmez inşallah " dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu Gölcük'e geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu Ramazan Mutlu, AK Partinin Gölcük Belediye Başkan aday adayı Doktor Ekrem Aktuğ'u işyerinde ziyaret etti. Ziyarette Gölcük Belediye Meclis üyeleri Davut Uzun ve Hüseyin Çardak'ta hazır bulundu.Sıcak ve samimi havade geçen sohbetin konusu siyaset oldu. 

Doktor Ekrem Aktuğ "Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu Ramazan Mutlu, bugün ziyaretimize geldi. Eşime ait Aktuğ Çikolata'daki bu samimi ziyarette belediye meclis üyelerimiz Davut Uzun ve Hüseyin Çardak da hazır bulundu. Nazik ziyareti için başta Ramazan Mutlu bey ve meclis üyelerimize teşekkür ederiz.
Vakit Gölcük vakti diyerek yola çıktık. Allah mahcup etmez inşallah " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.