LASTİK İŞ
ismail

EREĞLİ'DE KAZA 1 KİŞİ ÖLDÜ

05.11.2016 - 08:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

EREĞLİ'DE KAZA 1 KİŞİ ÖLDÜ

Karamürsel'in sevilen siması namı diyar "BABİKO BARIŞ" geçirdiği bir trafik kazası sonucunda yaşamını kaybetti.

Karamürsel'de korkunç trafik kazası 5 kişi yaralandı 1 yaşamını kaybetti. Olay Karamürsel Ereğli D-130 Karayolu İzmit istikametine gitmekte olan Barış Sönmezer idaresindeki 39 TE 084 Plakalı aracın henüz bilinmeyen bir nedenle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu olan kazada orta refüje çarpan araç sürücüsü aracından inerek trafik polisinin gelmesini beklediği sırada o esnada kazayı görerek yanına gelen  arkadaşları ile aracın başında iken aynı yönde gelen 77 AC 507 Plakalı bir aracın kaza yapan araca çarpması sonucu aracın başında bulunan kişiler ve araç sürücüsü kazada ağar yaralandılar. ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ Kaza sonrası olay yerine dağılan yaralılar çevreden gelen vatandaşların yardımı ile yol kenarına çekilirken olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda Ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen ambulanslar ile Gölcük, İzmit ve Karamürsel'e sevk edilen yaralılardan Barış Sönmezer Karamürsel Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetti.
Karamürsel'in sevilen siması namı diyar "BABİKO BARIŞ" geçirdiği bir trafik kazası sonucunda yaşamını kaybetti.

Karamürsel'de korkunç trafik kazası 5 kişi yaralandı 1 yaşamını kaybetti.

Olay Karamürsel Ereğli D-130 Karayolu İzmit istikametine gitmekte olan Barış Sönmezer idaresindeki 39 TE 084 Plakalı aracın henüz bilinmeyen bir nedenle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu olan kazada orta refüje çarpan araç sürücüsü aracından inerek trafik polisinin gelmesini beklediği sırada o esnada kazayı görerek yanına gelen  arkadaşları ile aracın başında iken aynı yönde gelen 77 AC 507 Plakalı bir aracın kaza yapan araca çarpması sonucu aracın başında bulunan kişiler ve araç sürücüsü kazada ağar yaralandılar.

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Kaza sonrası olay yerine dağılan yaralılar çevreden gelen vatandaşların yardımı ile yol kenarına çekilirken olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda Ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen ambulanslar ile Gölcük, İzmit ve Karamürsel'e sevk edilen yaralılardan Barış Sönmezer Karamürsel Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.