LASTİK İŞ

ERENLER TESİSLERİ BİREYSEL HİZMETE BAŞLADI

13.09.2017 - 11:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERENLER TESİSLERİ BİREYSEL HİZMETE BAŞLADI

Gölcük’ün güzel dinlenme ve eğlenma mekanlarından birisi olan, Erenler Tesisleri, bundan böyle konsept değişikliğine giderek, hafta içi ve hafta sonu bireysel hizmet vermeye de başladı. Ümmüye Köyü sınırları içinde Asar Dere kenarında bulunan ve yaklaşık 5 dönüm içinde yer alan Erenler Tesisleri, özellikle hafta sonları, düğün cemiyelerine, nişan törenlerine ve toplu yemeklere ev sahipliği yapıyordu. Ünü ilçe ve il sınırları dışına taşan Erenler Tesislerinin müdavimleri arasında il dışından çok sayıda müşteri var. Düğün, nişan, kına gecesi, sünnet, doğum günleri, şirket toplantıları, kahvaltı ve mangal gibi organizasyonlara ev sahiplğiği yapan Erenler Tesisleri, hizmet çıtasını yükseltti. Bundan böyle Karadeniz Damak zevkini tatmak, Kiremitte kaşarlı köfte, mantar, balık, tavuk ve et yemek isteyenlere önerbileceğimiz yegane mekan Erenler Tesisleri. Mükemmel ortamı, kusursuz hizmeti ve mükemmel doğa ortamı ile gidebileceğiniz ender güzellikteki yer olan Erenler Tesisleri’ni hepinize tavsiye ediyoruz. Gitmeyenler, görmeyenler varsa ellerini çbuk tutsun. Erenler Pişman olmayacağınız bir mekan... Şimdiden hepinize afiyet olsun. 

Gölcük’ün güzel dinlenme ve eğlenma mekanlarından birisi olan, Erenler Tesisleri, bundan böyle konsept değişikliğine giderek, hafta içi ve hafta sonu bireysel hizmet vermeye de başladı.

Ümmüye Köyü sınırları içinde Asar Dere kenarında bulunan ve yaklaşık 5 dönüm içinde yer alan Erenler Tesisleri, özellikle hafta sonları, düğün cemiyelerine, nişan törenlerine ve toplu yemeklere ev sahipliği yapıyordu.

Ünü ilçe ve il sınırları dışına taşan Erenler Tesislerinin müdavimleri arasında il dışından çok sayıda müşteri var. Düğün, nişan, kına gecesi, sünnet, doğum günleri, şirket toplantıları, kahvaltı ve mangal gibi organizasyonlara ev sahiplğiği yapan Erenler Tesisleri, hizmet çıtasını yükseltti.

Bundan böyle Karadeniz Damak zevkini tatmak, Kiremitte kaşarlı köfte, mantar, balık, tavuk ve et yemek isteyenlere önerbileceğimiz yegane mekan Erenler Tesisleri.

Mükemmel ortamı, kusursuz hizmeti ve mükemmel doğa ortamı ile gidebileceğiniz ender güzellikteki yer olan Erenler Tesisleri’ni hepinize tavsiye ediyoruz.

Gitmeyenler, görmeyenler varsa ellerini çbuk tutsun. Erenler Pişman olmayacağınız bir mekan...

Şimdiden hepinize afiyet olsun. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.