LASTİK İŞ

ERGÜN''DEPREMDE ÇOK ACILAR ÇEKTİK''

16.11.2016 - 08:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERGÜN''DEPREMDE ÇOK ACILAR ÇEKTİK''

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türk siyasetinin önemli mihenk taşlarından Ak Parti Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün'ü makamında ağırladı. Ergün ziyaretinde kısa bir konuşma yaparak, 1999 asrın felaketi olarak nitelediğimiz depremde çok acılar çektik. Yaşadıklarımızdan ders aldık.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette Gölcük Ak İlçe Başkanı İdris Alp de hazır bulundu. Başkan Ellibeş, Bakan Ergün'e yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ayrıca Gölcük'te son yıllarda yapılan çalışmaların kısa bir değerlendirmesini yapan Başkan Ellibeş, Asrın felaketinin üzerinden 17 yıl geçti bu süreçte tüm imkanlarımızı seferber ederek Gölcük'ün ayağa kalkması için yoğun çaba sarf ettik ve  depremin açtığı yaraları sarmaya gayret ettik. Sonuçta Gölcük'te her alanda hizmetler üretip Projeler geliştirdik, diyerek sözlerini tamamladı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün ziyaretinde kısa bir konuşma yaparak, 1999 asrın felaketi olarak nitelediğimiz depremde çok acılar çektik. Yaşadıklarımızdan ders aldık. Buna göre yapılandırmaya gidiyoruz. Bundan sonra yaşayabileceğimiz olası depremlerde böyle acılar yaşamayacağız. Binalarımız depreme dayanıklı yapılıyor. Gölcük'te sıkıntıların çözümü belli bunu, Kentsel dönüşüm ile gerçekleştireceğiz, dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türk siyasetinin önemli mihenk taşlarından Ak Parti Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün'ü makamında ağırladı. Ergün ziyaretinde kısa bir konuşma yaparak, 1999 asrın felaketi olarak nitelediğimiz depremde çok acılar çektik. Yaşadıklarımızdan ders aldık.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün,Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette Gölcük Ak İlçe Başkanı İdris Alp de hazır bulundu.

Başkan Ellibeş, Bakan Ergün'e yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ayrıca Gölcük'te son yıllarda yapılan çalışmaların kısa bir değerlendirmesini yapan Başkan Ellibeş, Asrın felaketinin üzerinden 17 yıl geçti bu süreçte tüm imkanlarımızı seferber ederek Gölcük'ün ayağa kalkması için yoğun çaba sarf ettik ve  depremin açtığı yaraları sarmaya gayret ettik. Sonuçta Gölcük'te her alanda hizmetler üretip Projeler geliştirdik, diyerek sözlerini tamamladı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün ziyaretinde kısa bir konuşma yaparak, 1999 asrın felaketi olarak nitelediğimiz depremde çok acılar çektik. Yaşadıklarımızdan ders aldık. Buna göre yapılandırmaya gidiyoruz. Bundan sonra yaşayabileceğimiz olası depremlerde böyle acılar yaşamayacağız. Binalarımız depreme dayanıklı yapılıyor. Gölcük'te sıkıntıların çözümü belli bunu, Kentsel dönüşüm ile gerçekleştireceğiz, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.