ERİK AĞACI ÇİÇEK AÇTI

21.11.2017 - 11:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERİK AĞACI ÇİÇEK AÇTI

Kartepe’ye geçtiğimiz hafta kar düştü. Ancak Şirinköyde erik ağacı çiçek açtı.

Geçtiğimiz hafta ki pastırma sıcaklarına kanan erik ağacı çiçek açtı. Şirinköy’de Göl- Mek kursunun bahçesinde bulunan erik ağacı çiçek açtı. Erik ağacının çiçek açması görenleri şaşırttı. Vatandaşlar  "Normalde erik ağacı her yıl Nisan ayının sonuna doğru çiçek açar. Ama buruda erik ağacı,Kasım ayı ortasında yalancı bahara aldanıp yeniden çiçek açtı. Cinsi can eriği olan bu ağacın çiçek açmasına çok şaşırdım" diye konuştular. ENES AZMAK
Kartepe’ye geçtiğimiz hafta kar düştü. Ancak Şirinköyde erik ağacı çiçek açtı.

Geçtiğimiz hafta ki pastırma sıcaklarına kanan erik ağacı çiçek açtı. Şirinköy’de Göl- Mek kursunun bahçesinde bulunan erik ağacı çiçek açtı. Erik ağacının çiçek açması görenleri şaşırttı.


Vatandaşlar  "Normalde erik ağacı her yıl Nisan ayının sonuna doğru çiçek açar. Ama buruda erik ağacı,Kasım ayı ortasında yalancı bahara aldanıp yeniden çiçek açtı. Cinsi can eriği olan bu ağacın çiçek açmasına çok şaşırdım" diye konuştular.

ENES AZMAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.