LASTİK İŞ
ismail

ERİKLİ TEPE BEYAZ GÖRÜNTÜSÜ İLE BÜYÜLÜYOR

Gündem 20.02.2021 - 14:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ERİKLİ TEPE BEYAZ GÖRÜNTÜSÜ İLE BÜYÜLÜYOR

Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı’nda kar kalınlığı bir metreyi buluyor.  Sıcaklığın 0 derecelere düştüğü Gölcük’ün turizme açılan penceresi Eriklitepe, beyaz görüntüsü ile büyülüyor.     ERİKLİTEPE TABİAT PARKINDA NELER VAR?    Günlük ve uzun süreli tatil yapabileceğiniz bungalov tipi evleri içinde barındıran tesiste; restoran, kafe, mangal alanı, mescit, yürüyüş parkurları, oyun ve macera parkı, spor aletleri ve kamp alanı bulunuyor. İki oda, bir salon, banyo ve açık mutfaktan oluşan bungalov tipi evlerde ailenizle birlikte 4 kişi gönül rahatlığıyla kalabilir. Günübirlik olarakta tesisleri ziyaret edebilirsiniz. Korona Virüs salgını nedeniyle geçici olarak restoran ve kafe bölümü kapatılmış durumda. Eriklitepe’te kar yağışı ile birlikte büyük ilgi bekleniyor.

Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı’nda kar kalınlığı bir metreyi buluyor.  Sıcaklığın 0 derecelere düştüğü Gölcük’ün turizme açılan penceresi Eriklitepe, beyaz görüntüsü ile büyülüyor.   

 ERİKLİTEPE TABİAT PARKINDA NELER VAR?   

Günlük ve uzun süreli tatil yapabileceğiniz bungalov tipi evleri içinde barındıran tesiste; restoran, kafe, mangal alanı, mescit, yürüyüş parkurları, oyun ve macera parkı, spor aletleri ve kamp alanı bulunuyor. İki oda, bir salon, banyo ve açık mutfaktan oluşan bungalov tipi evlerde ailenizle birlikte 4 kişi gönül rahatlığıyla kalabilir. Günübirlik olarakta tesisleri ziyaret edebilirsiniz. Korona Virüs salgını nedeniyle geçici olarak restoran ve kafe bölümü kapatılmış durumda. Eriklitepe’te kar yağışı ile birlikte büyük ilgi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.