LASTİK İŞ
ismail

ERİKLİ TEPE BEYAZA BÜRÜNDÜ

04.12.2019 - 14:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERİKLİ TEPE BEYAZA BÜRÜNDÜ

Kocaeli’nin önemli doğal parklarından biri olan ve geçtiğimiz dönemde Gölcük Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan Eriklitepe Tabiat Parkı, yılın her döneminde turizm açısından büyük bir önem taşıyor ve hem ilimiz hem de il dışından birçok kişiyi buraya çekiyor. Eriklitepe’ye giden yollar, kısmen beyaza bürünürken beyazın güzelliği, Eriklitepe’nin görüntüsünü daha da güzelleştirdi

Kocaeli’nin önemli doğal parklarından biri olan ve geçtiğimiz dönemde Gölcük Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan Eriklitepe Tabiat Parkı, yılın her döneminde turizm açısından büyük bir önem taşıyor ve hem ilimiz hem de il dışından birçok kişiyi buraya çekiyor. Soğuk havaların etkisini gösterdiği ilçemizde, şehir merkezinde ikamet eden vatandaşlar güne yağmurla uyanırken Eriklitepe Tabiat Parkı, sabah saatlerini mevsimin ilk karı ile karşıladı. Parka giden yolun bir kısmı beyaza bürünürken ulaşım konusunda şu an için henüz bir sıkıntı bulunmuyor. BEYAZA BÜRÜNDÜ Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı, sabah saatlerinde günü kar yağışı ile karşıladı. Bungalov evlerin bulunduğu alanda zeminin beyaza büründüğü görülürken parkın genelinde beyazın güzelliği çevreyi daha da güzelleştirdi. İlerleyen haftalarda kar yağışının artması beklenirken parkın bu zaman içerisinde daha da güzel bir hal alacağı düşünülüyor. Doğa ve kamp severlerin sıklıkla tercih ettiği alanlardan biri olan Eriklitepe, kar yağışının başlaması ile birlikte oldukça fazla ilgi çekeceğe benziyor. Eriklitepe’de istenilen her gün konaklama yapmak da mümkün.  ŞUBAT SONUNA KADAR ODALAR DOLU Erikli Tepe’de konaklamak isteyenlere ise üzücü bir haberimiz var. Hafta içi kalmak isteyenler kolaylıkla oda bulabilirken hafta sonları kalmak isteyenler Şubat’tan sonraya rezarvasyon yaptırabilirler.
Kocaeli’nin önemli doğal parklarından biri olan ve geçtiğimiz dönemde Gölcük Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan Eriklitepe Tabiat Parkı, yılın her döneminde turizm açısından büyük bir önem taşıyor ve hem ilimiz hem de il dışından birçok kişiyi buraya çekiyor. Eriklitepe’ye giden yollar, kısmen beyaza bürünürken beyazın güzelliği, Eriklitepe’nin görüntüsünü daha da güzelleştirdi

Kocaeli’nin önemli doğal parklarından biri olan ve geçtiğimiz dönemde Gölcük Belediyesi tarafından ilçemize
kazandırılan Eriklitepe Tabiat Parkı, yılın her döneminde turizm açısından büyük bir önem taşıyor ve hem ilimiz hem de il
dışından birçok kişiyi buraya çekiyor. Soğuk havaların etkisini gösterdiği ilçemizde, şehir merkezinde ikamet eden
vatandaşlar güne yağmurla uyanırken Eriklitepe Tabiat Parkı, sabah saatlerini mevsimin ilk karı ile karşıladı. Parka giden yolun bir kısmı beyaza bürünürken ulaşım konusunda şu an için henüz bir sıkıntı bulunmuyor.

BEYAZA BÜRÜNDÜ
Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı, sabah saatlerinde günü kar yağışı ile karşıladı. Bungalov evlerin bulunduğu
alanda zeminin beyaza büründüğü görülürken parkın genelinde beyazın güzelliği çevreyi daha da güzelleştirdi. İlerleyen haftalarda kar yağışının artması beklenirken parkın bu zaman içerisinde daha da güzel bir hal alacağı düşünülüyor. Doğa ve kamp severlerin sıklıkla tercih ettiği alanlardan biri olan Eriklitepe, kar yağışının başlaması ile birlikte oldukça fazla ilgi çekeceğe benziyor. Eriklitepe’de istenilen her gün konaklama yapmak da mümkün. 

ŞUBAT SONUNA KADAR ODALAR DOLU
Erikli Tepe’de konaklamak isteyenlere ise üzücü bir haberimiz var. Hafta içi kalmak isteyenler kolaylıkla oda bulabilirken hafta sonları kalmak isteyenler Şubat’tan sonraya rezarvasyon yaptırabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.