LASTİK İŞ

ERİKLİ TEPE EKİM'DE BİTİYOR

Gündem 06.09.2017 - 19:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERİKLİ TEPE EKİM'DE BİTİYOR

Gölcük merkeze 17 km. mesafede Beylik Köyüne sınır olan 600 dönümlük Erikli Düzü Yaylası'nda tabiat parkı yapımı büyük bir hızla devam ediyor. Doğa turizminin önemli merkezlerinden biri olacak tabiat parkının Ekim ayında tamamlanması bekleniyor.

TURİSTLİK ALAN OLACAK Gölcük Belediyesi yapmış olduğu ve yapmakta olduğu projeler ile, her geçen gün kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Bu anlamda Gölcük Belediyesi, İlçenin en önemli turistik alanı olarak kabul edilen, 300 dönümlük alanı kapsayan Erikli Düzü Yaylası içinde, “Erikli Tepe Tabiat Parkı” projesinin ihalesi geçtiğimiz yıl yapıldı. Gölcük'ün şehir merkezinden uzak ve yaklaşık ve 17 kilometre yukarısında bulunan Beylik Köyüne sınır olan 600 Dönümlük Erikli Düzü Yaylası, Gölcük Belediyesi'nin girişimleri sonucunda, turizme açılarak vatandaşın hizmetine sunulacak. Bu kapsamda 600 dönümlük alanın 300 dönümlük kısmı, “Erikli Tepe Tabiat Parkı “ olarak hizmet verecek. EKİM'DE TAMAMLANACAK Yapımı hızla devam etmekte olan Erikli Tepe Tabiat parkının çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ellibeş, “Bu alan içersin de piknik alanlarımız, bungalov evleri gece kalabileceğimiz evlerimiz, restoranlar, kır kahvemiz, macera parkımız, çadır kamp alanlarımız, spor etkinlikleri alanı ve mescidlerimiz  ile birlikte komple bir sosyal alana dönüştürüyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje kapsamında yaptığımız bu tabiat parkımızın ihalesini beş ay önce yaptık ve bu ihale sonucunda  yüklenici firma hızla çalışmalarını sürdürüyor. Belediyemizce çok önemsediğimiz projelerden biri, Kocaelinde ki ve şehir dışından gelecek olan insanların istifade edebilecekleri mükemmel bir tabiat parkını bu şekilde oluşturmaktayız. Ben bu vesile ile tabiat parkımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Ekim ayı itibari ile bu yıl bitirmeyi hedefliyoruz. Çalışmamız bittiğinde tüm hemşerilerimizle, dostlarımızla ve tabiat parkımızı istifade etmek isteyen tüm vatandaşlarımızla burada buluşmayı hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi. İÇERİSİNDE NELER VAR? Turizm alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi'nin yapmayı hedeflediği bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanlar, seyir kuleler, Bungalov tipi evler, yürüyüş parkurları, WC, mescit, çadır kamp alanı, macera parkı, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir  Turizm Kompleksi halini de almış olacak. Yapım süresi yaklaşık 1 yıl olarak planlanan Erikli Tepe Tabiat Parkı bitirildiğinde adeta bir turizm Cenneti olacak.
Gölcük merkeze 17 km. mesafede Beylik Köyüne sınır olan 600 dönümlük Erikli Düzü Yaylası'nda tabiat parkı yapımı büyük bir hızla devam ediyor. Doğa turizminin önemli merkezlerinden biri olacak tabiat parkının Ekim ayında tamamlanması bekleniyor.

TURİSTLİK ALAN OLACAK
Gölcük Belediyesi yapmış olduğu ve yapmakta olduğu projeler ile, her geçen gün kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Bu anlamda Gölcük Belediyesi, İlçenin en önemli turistik alanı olarak kabul edilen, 300 dönümlük alanı kapsayan Erikli Düzü Yaylası içinde, “Erikli Tepe Tabiat Parkı” projesinin ihalesi geçtiğimiz yıl yapıldı.
Gölcük'ün şehir merkezinden uzak ve yaklaşık ve 17 kilometre yukarısında bulunan Beylik Köyüne sınır olan 600 Dönümlük Erikli Düzü Yaylası, Gölcük Belediyesi'nin girişimleri sonucunda, turizme açılarak vatandaşın hizmetine sunulacak. Bu kapsamda 600 dönümlük alanın 300 dönümlük kısmı, “Erikli Tepe Tabiat Parkı “ olarak hizmet verecek.
EKİM'DE TAMAMLANACAK
Yapımı hızla devam etmekte olan Erikli Tepe Tabiat parkının çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Ellibeş, “Bu alan içersin de piknik alanlarımız, bungalov evleri gece kalabileceğimiz evlerimiz, restoranlar, kır kahvemiz, macera parkımız, çadır kamp alanlarımız, spor etkinlikleri alanı ve mescidlerimiz  ile birlikte komple bir sosyal alana dönüştürüyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje kapsamında yaptığımız bu tabiat parkımızın ihalesini beş ay önce yaptık ve bu ihale sonucunda  yüklenici firma hızla çalışmalarını sürdürüyor. Belediyemizce çok önemsediğimiz projelerden biri, Kocaelinde ki ve şehir dışından gelecek olan insanların istifade edebilecekleri mükemmel bir tabiat parkını bu şekilde oluşturmaktayız. Ben bu vesile ile tabiat parkımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Ekim ayı itibari ile bu yıl bitirmeyi hedefliyoruz. Çalışmamız bittiğinde tüm hemşerilerimizle, dostlarımızla ve tabiat parkımızı istifade etmek isteyen tüm vatandaşlarımızla burada buluşmayı hedefliyoruz. Şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.

İÇERİSİNDE NELER VAR?
Turizm alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi'nin yapmayı hedeflediği bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanlar, seyir kuleler, Bungalov tipi evler, yürüyüş parkurları, WC, mescit, çadır kamp alanı, macera parkı, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir  Turizm Kompleksi halini de almış olacak. Yapım süresi yaklaşık 1 yıl olarak planlanan Erikli Tepe Tabiat Parkı bitirildiğinde adeta bir turizm Cenneti olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.