LASTİK İŞ
ismail

ERİKLİ TEPE'YE YOĞU İLGİ

Gölcük 03.12.2018 - 15:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERİKLİ TEPE'YE YOĞU İLGİ

Gölcük Belediyesi'nin önemli projelerinden olan Eriklitepe Tabiat Parkı hafta sonu vatandaşların yoğun ilgisi ile doldu taştı. Geçtiğimiz hafta sonu başlayan kar yağışı ile beyaza bürünen Eriklitepe Tabiat Parkı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Bembeyaz bir görüntüye bürünen Erikli Tepe Tabiat Parkı çok güzel görüntüsüyle ziyarete gelenleri kendisine hayran bıraktı.

Gölcük Belediyesi'nin önemli projelerinden olan Eriklitepe Tabiat Parkı hafta sonu vatandaşların yoğun ilgisi ile doldu taştı. Geçtiğimiz hafta sonu başlayan kar yağışı ile beyaza bürünen Eriklitepe Tabiat Parkı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.  Bembeyaz bir görüntüye bürünen Erikli Tepe Tabiat Parkı çok güzel görüntüsüyle ziyarete gelenleri kendisine hayran bıraktı. Kocaeli'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplanan  Erikli Tepe Tabiat Parkı güzelliğiyle büyüledi. Kayın ormanları arasında bulunan ve Gölcük'e 17 kilometre uzaklıkta ki Erikli Tepe Tabiat Parkı'nda kar kalınlığı 30 santime ulaştı. Beyaz örtünün ayrı bir güzellik kattığı Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat parkı hafta sonunu keyifli geçirmek isteyen  vatandaşların ilgi odağı oldu. 7 den 70 e herkes tarafından beğenilen Eriklitepe tabiat parkına karın yağması ile ilgi bir kat daha arttı. Turizm alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi'nin tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduğu bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleler, Bungalov tipi evler, yürüyüş parkurları, WC, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir Turizm Kompleksi halini aldı.
Gölcük Belediyesi'nin önemli projelerinden olan Eriklitepe Tabiat Parkı hafta sonu vatandaşların yoğun ilgisi ile doldu taştı. Geçtiğimiz hafta sonu başlayan kar yağışı ile beyaza bürünen Eriklitepe Tabiat Parkı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Bembeyaz bir görüntüye bürünen Erikli Tepe Tabiat Parkı çok güzel görüntüsüyle ziyarete gelenleri kendisine hayran bıraktı.

Gölcük Belediyesi'nin önemli projelerinden olan Eriklitepe Tabiat Parkı hafta sonu vatandaşların yoğun ilgisi ile doldu taştı. Geçtiğimiz hafta sonu başlayan kar yağışı ile beyaza bürünen Eriklitepe Tabiat Parkı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. 
Bembeyaz bir görüntüye bürünen Erikli Tepe Tabiat Parkı çok güzel görüntüsüyle ziyarete gelenleri kendisine hayran bıraktı. Kocaeli'nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplanan  Erikli Tepe Tabiat Parkı güzelliğiyle büyüledi. Kayın ormanları arasında bulunan ve Gölcük'e 17 kilometre uzaklıkta ki Erikli Tepe Tabiat Parkı'nda kar kalınlığı 30 santime ulaştı. Beyaz örtünün ayrı bir güzellik kattığı Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat parkı hafta sonunu keyifli geçirmek isteyen  vatandaşların ilgi odağı oldu. 7 den 70 e herkes tarafından beğenilen Eriklitepe tabiat parkına karın yağması ile ilgi bir kat daha arttı.
Turizm alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi'nin tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduğu bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleler, Bungalov tipi evler, yürüyüş parkurları, WC, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir Turizm Kompleksi halini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.