LASTİK İŞ
ismail

ERİKLİTEPE TABİAT PARKI TANITILACAK

Gölcük 27.09.2018 - 17:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERİKLİTEPE TABİAT PARKI TANITILACAK

Gölcük Belediyesi'nin prestij projelerinden olan, halkın sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirilen, Eriklitepe Tabiat Parkı tanıtım programı 29 Eylül Cumartesi günü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek. Ayrıca il genelinden bir çok insanın katılacağı bir Doğa Yürüyüşü de yapılacak.

Son dönemde yaptığı yatırımlarla kültrürel ve sosyal projelere ağırlık veren Gölcük Belediyesi çok önemli bir projesini daha faaliyete sokuyor. 300 dönümlük alanı kapsayan Erikli Düzü Yaylası içinde projelendirdiği “Erikli Tepe Tabiat Parkı” Proje Tanıtımı Doğa Yürüyüşü ile gerçekleştirilecek. PROJE DE NELER VAR Turizm alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi'nin tamamladığı bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleler, Bungalov tipi evler, yürüyüş parkurları, WC, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir Turizm Kompleksi olmaya aday bir proje oldu.  HERKESİ DAVET ETTİ Muhteşem bir doğa ile baş başa vakit geçirmek isteyenleri tanıtım programına davet eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje kapsamında yaptığımız bu tabiat parkımızın yapımını kısa sürede bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Belediyemizce çok önemsediğimiz projelerden birini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kocaeli içinden ve şehir dışından gelecek olan insanların istifade edebilecekleri mükemmel bir tabiat parkını bu şekilde oluşturmanın huzuru içindeyiz. Cumartesi günü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'nun katılımı ile gerçekleştireceğimiz tanıtım programına, tüm halkımızı davet ediyorum. Ben bu vesile ile tabiat parkımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Tanıtım Programı İçin Araç Hareket Saatleri ve Yerleri 07:00 Ulaşlı ve Yeniköy 07:05 Halıdere ve Yazlık 07:10 Değirmendere ve Hisareyn 07:15 Gölcük Merkez ve İhsaniye  
Gölcük Belediyesi'nin prestij projelerinden olan, halkın sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirilen, Eriklitepe Tabiat Parkı tanıtım programı 29 Eylül Cumartesi günü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek. Ayrıca il genelinden bir çok insanın katılacağı bir Doğa Yürüyüşü de yapılacak.

Son dönemde yaptığı yatırımlarla kültrürel ve sosyal projelere ağırlık veren Gölcük Belediyesi çok önemli bir projesini daha faaliyete sokuyor. 300 dönümlük alanı kapsayan Erikli Düzü Yaylası içinde projelendirdiği “Erikli Tepe Tabiat Parkı” Proje Tanıtımı Doğa Yürüyüşü ile gerçekleştirilecek.
PROJE DE NELER VAR
Turizm alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi'nin tamamladığı bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleler, Bungalov tipi evler, yürüyüş parkurları, WC, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir Turizm Kompleksi olmaya aday bir proje oldu. 
HERKESİ DAVET ETTİ
Muhteşem bir doğa ile baş başa vakit geçirmek isteyenleri tanıtım programına davet eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı açıklamada, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak proje kapsamında yaptığımız bu tabiat parkımızın yapımını kısa sürede bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Belediyemizce çok önemsediğimiz projelerden birini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kocaeli içinden ve şehir dışından gelecek olan insanların istifade edebilecekleri mükemmel bir tabiat parkını bu şekilde oluşturmanın huzuru içindeyiz. Cumartesi günü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'nun katılımı ile gerçekleştireceğimiz tanıtım programına, tüm halkımızı davet ediyorum. Ben bu vesile ile tabiat parkımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Tanıtım Programı İçin Araç Hareket Saatleri ve Yerleri
07:00 Ulaşlı ve Yeniköy
07:05 Halıdere ve Yazlık
07:10 Değirmendere ve Hisareyn
07:15 Gölcük Merkez ve İhsaniye

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.