LASTİK İŞ
ismail

''ERKEN SEÇİME HAZIRIZ''

Asayiş 11.01.2021 - 14:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''ERKEN SEÇİME HAZIRIZ''

Gelecek Parti Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner ve yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetemize ziyaret etti ve Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. Başkan Güner “Partimiz olası erken seçime girebilmesi için kongre sürecini gerçekleştirdik. erken seçime hazırız “dedi.

Gelecek Parti Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner ve yönetimi Gazetemize ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kutladı, ziyarette Gelecek Parti Genel Merkez İletişim Başkan yardımcısı Serap Çakır, Gelecek Parti İl Teşkilat Başkanı Süleyman Aydınlık, ile İlçe yöneticileri katıldılar. MAHALLE ATAMALARINI YAPACAĞIZ Gelecek Parti Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum, sizler kamuoyuna her türlü bilgilendirmeyi yapıyorsunuz, bu yüzden sizler özveri içerisinde görev yapıyorsunuz sizleri kutluyoruz, partimizde 25-26 mahalle teşkilatlarımızı belirledik ve bunların atamalarını bekliyoruz, bizler seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyoruz, bir yandan da üye çalışmalarımız devam ediyor, partimize büyük teveccüd eden halkımız var bizlere sosyal medya üzerinde de partimize katılımlar var, artık partimizi insanlarımızın değişimin olması gerektiği yönünde söylemleri vardır, bizler inanıyoruz ki halkımızın büyük desteğini arkamızda hissetmeye başladık genel seçimlere en iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. ” dedi. GÖNÜLDEN DESTEKLEYENLER VAR Gelecek Parti Gölcük İlçe Başkanı Güner konuşmasına şunları dile getirerek devam etti Güner “Partimiz olası erken seçime girebilmesi için kongre sürecini gerçekleştirdik, yöneticilerimiz ile birlikte özverili bir şekilde sürdürüyoruz, bu çalışmalarımız sırasında da üye kayıtlarımız da oluyor ve sürpriz katılımlar var. İşlerinde olma korkusu ile partimize üye olamayanlar ama gönülden destekleyenler var “dedi.   ‘KÜLTÜR MOZAİĞİNİ TEŞKİLATLANMAMIZA YANSITACAĞIZ’ Gelecek Partisi İl Teşkilat Başkanı Süleyman Aydınlık ise konuşmasında, “Hemen hemen 20-25 tane mahallemizde mahalle başkanlarını belirledik. Tabi bunlar değişiklik gösterebilir. Gölcük’ümüzde birçok memleketten insan var. Bu kültür mozaiğini teşkilatlanmamıza yansıtmaya gayret ediyoruz. Genel merkezimizde de her katmandan insan var. Biz insan odaklı siyaset yapmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.  ‘72 İLDE TEŞKİLATLANMIŞ DURUMDAYIZ’ Genel Merkez İletişim Başkan Yardımcısı Serap Çakır ise, “Türkiye genelinde teşkilatlanma sürecimiz devam ediyor. 72 ilde teşkilatlanmış durumdayız. Sadece Doğu Karadeniz tarafında birkaç eksiğimiz var. Kongremiz yapıldı. Seçime hak kazandık. Şu an mevcut olan teşkilatlarımızda kongreden sonra genel merkezimiz de aktif çalışmalara başladı. Bundan sonra bol bol saha çalışmaları ile kendimizi topluma daha fazla tanıtma çalışmaları yapacağız” şeklinde konuştu. 
Gelecek Parti Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner ve yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetemize ziyaret etti ve Çalışan Gazeteciler gününü kutladı. Başkan Güner “Partimiz olası erken seçime girebilmesi için kongre sürecini gerçekleştirdik. erken seçime hazırız “dedi.

Gelecek Parti Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner ve yönetimi Gazetemize ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle kutladı, ziyarette Gelecek Parti Genel Merkez İletişim Başkan yardımcısı Serap Çakır, Gelecek Parti İl Teşkilat Başkanı Süleyman Aydınlık, ile İlçe yöneticileri katıldılar.

MAHALLE ATAMALARINI YAPACAĞIZ
Gelecek Parti Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum, sizler kamuoyuna her türlü bilgilendirmeyi yapıyorsunuz, bu yüzden sizler özveri içerisinde görev yapıyorsunuz sizleri kutluyoruz, partimizde 25-26 mahalle teşkilatlarımızı belirledik ve bunların atamalarını bekliyoruz, bizler seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyoruz, bir yandan da üye çalışmalarımız devam ediyor, partimize büyük teveccüd eden halkımız var bizlere sosyal medya üzerinde de partimize katılımlar var, artık partimizi insanlarımızın değişimin olması gerektiği yönünde söylemleri vardır, bizler inanıyoruz ki halkımızın büyük desteğini arkamızda hissetmeye başladık genel seçimlere en iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. ” dedi.

GÖNÜLDEN DESTEKLEYENLER VAR
Gelecek Parti Gölcük İlçe Başkanı Güner konuşmasına şunları dile getirerek devam etti Güner “Partimiz olası erken seçime girebilmesi için kongre sürecini gerçekleştirdik, yöneticilerimiz ile birlikte özverili bir şekilde sürdürüyoruz, bu çalışmalarımız sırasında da üye kayıtlarımız da oluyor ve sürpriz katılımlar var. İşlerinde olma korkusu ile partimize üye olamayanlar ama gönülden destekleyenler var “dedi.

 

‘KÜLTÜR MOZAİĞİNİ TEŞKİLATLANMAMIZA YANSITACAĞIZ’

Gelecek Partisi İl Teşkilat Başkanı Süleyman Aydınlık ise konuşmasında, “Hemen hemen 20-25 tane mahallemizde mahalle başkanlarını belirledik. Tabi bunlar değişiklik gösterebilir. Gölcük’ümüzde birçok memleketten insan var. Bu kültür mozaiğini teşkilatlanmamıza yansıtmaya gayret ediyoruz. Genel merkezimizde de her katmandan insan var. Biz insan odaklı siyaset yapmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 ‘72 İLDE TEŞKİLATLANMIŞ DURUMDAYIZ’

Genel Merkez İletişim Başkan Yardımcısı Serap Çakır ise, “Türkiye genelinde teşkilatlanma sürecimiz devam ediyor. 72 ilde teşkilatlanmış durumdayız. Sadece Doğu Karadeniz tarafında birkaç eksiğimiz var. Kongremiz yapıldı. Seçime hak kazandık. Şu an mevcut olan teşkilatlarımızda kongreden sonra genel merkezimiz de aktif çalışmalara başladı. Bundan sonra bol bol saha çalışmaları ile kendimizi topluma daha fazla tanıtma çalışmaları yapacağız” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.