LASTİK İŞ

EROKSPOR 1- GÖLCÜKSPOR 2

Spor 15.10.2017 - 15:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EROKSPOR 1- GÖLCÜKSPOR 2

Spor Toto 3. Lig 2. Grubun 8. Hafta maçında İstanbul deplasmanında karşılşatığı Erokspor'u, Onur Özcan ve Sedat Cengiz'in golleriyle 2-1 yenen Gölcükspor, evine altın değerinde bir 3 puanla döndü. Bu galibiyet ile 11 puana ulaşan ve 9'uncu sıraya yükseldi. Gölcükspor, ligdeki 9'uncu maçını 21 Ekim Cumartesi günü ligin en uzak deplasmanı olan Van'da, Van Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak

İLK YARIYI 1-0 ÖNDE KAPADIK Gölcükspor mutlak kazanmak parolasıyla çıktığı Erokspor maçının ilk yarısını, Onur Özcan'ın attığı golle 1-0 önde tamamladı. İstanbul Esenler Stadı'nda Hibrit Zemin üzerinde oynanan maçı Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, ile yöneticilerden Hasan Şahin ve Murat Ağacan ile birlikte çok sayıda eski yönetici ile Gölcüksporlu esnaf ve işadamları takip ederek, kırmızı-siyahlılara destek verdiler. Maça kontrollü başlayan Gölcükspor, ilk 15-20 dakikalık bölümde, rakibinin ataklarına gol izni vermezken, yakaladığı kontra ataklarla gol aradı. Nitekim bu arayış 35. Dakikasında semeresini verdi. Bu dakikada sağ taraftan Sedat'ın kullandığı serbest atışa çok iyi yükselen, defansın Kulesi Onur Özcan, kafasını çalıştırarak güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve ilk yarının skorunu tayin etti.  KAPTAN GEMİSİNİ KURTARDI Maçın 2. Yarısına aynı disiplin ve istekle başlayan Kırmızı-Siyahlılar, 1-0 yenik olan evsahibi Erokspor'un ataklarını uzaklaştırmada zaman zaman zorlansa da, gol izni vermedi. Evsahibi ekibin oldukça silik olduğu dakikalarda, Gölcükspor özellikle Berke Bıyık ile gol aradı ancak muaffak olamadı. Ama maçın 81. Dakikasında gelişen Erokspor atağında, uzaktan çekilen şutta topu iyi bloke edemeyen Kaleci İlyas, topun rakibe gitmesine neden oldu. Oyuna sonradan giren Ertuğrul, kaleci İlyas'tan seken toplu ağlara gönderdi durum 1-1 oldu. Ancak, bu golden sonra pes etmeyen Gölcükspor, galibiyet golü arayışlarını sürdürdü. 88. Dakikada kazanılan frikikte topun başına geçen kaptan –Sedat attığı golle gemisini kurtardı ve skor 2-1 Gölcükspor lehine oldu. Bu dakikadan sonra başka gol olmadı ve Gölcükspor, altın değerinde bir 3 puanla İstanbul'dan evine döndü.  BU HAFTA RAKİP VAN BÜYÜKŞEHİR Gölcükspor bu galibiyet ile evsahibi Erokspor ile puanlarını eşitledi ve 11 puanla 9'uncu sıraya yükseldi. Gölcükspor, ligdeki 9'uncu maçını 21 Ekim Cumartesi günü ligin en uzak deplasmanı olan Van'da, Van Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   EROKSPOR: 1 – GÖLCÜKSPOR: 2 STAT: Esenler Stadı HAKEMLER: Özgür Güneş **, Hüseyin Can **, Muhammet Oğuzhan Öztaş ** EROKSPOR: Behram Zülaloğlu **, Muharrem Öner **, Gökalp Seçal **, Serkan Gürses **, Safa Çağlar **, Adem Aydın **, Mert Somay **, Talha Dinçer ** (Dk. 57 Ertuğruk Köktürk *), Uğur Işıkal * (Dk. 75 Recep Akkemik *), Tolga Tekin **, Alper Karaman * (Dk. 46 Barış Ataş *). GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül ****, Emre Oral ****, Devrim Aksongur ****, Onur Özcan ****, Selim Dedekoç **** (Dk. 82 Yolcu Mansız *), Yunus Özdemir ****, Sedat Cengiz ****, Cenk Cengiz **** (Dk. 79 Cihan İlkme **), Ömer Faruk Boz ****, Furkan Öztürk ****, Berke Bıyık ****. GOLLER: Onur Özcan (Dk. 35), Ertuğrul Köktürk (Dk. 81), Sedat Cengiz (Dk. 88) SARI KARTLAR: Alper Karaman (Dk. 10), Emre Oral (Dk. 12), Onur Özcan (Dk. 70), Cihan İlkme (Dk. 82), Devrim Aksongur (Dk. 89)
Spor Toto 3. Lig 2. Grubun 8. Hafta maçında İstanbul deplasmanında karşılşatığı Erokspor'u, Onur Özcan ve Sedat Cengiz'in golleriyle 2-1 yenen Gölcükspor, evine altın değerinde bir 3 puanla döndü. Bu galibiyet ile 11 puana ulaşan ve 9'uncu sıraya yükseldi. Gölcükspor, ligdeki 9'uncu maçını 21 Ekim Cumartesi günü ligin en uzak deplasmanı olan Van'da, Van Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak

İLK YARIYI 1-0 ÖNDE KAPADIK
Gölcükspor mutlak kazanmak parolasıyla çıktığı Erokspor maçının ilk yarısını, Onur Özcan'ın attığı golle 1-0 önde tamamladı. İstanbul Esenler Stadı'nda Hibrit Zemin üzerinde oynanan maçı Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin, ile yöneticilerden Hasan Şahin ve Murat Ağacan ile birlikte çok sayıda eski yönetici ile Gölcüksporlu esnaf ve işadamları takip ederek, kırmızı-siyahlılara destek verdiler. Maça kontrollü başlayan Gölcükspor, ilk 15-20 dakikalık bölümde, rakibinin ataklarına gol izni vermezken, yakaladığı kontra ataklarla gol aradı. Nitekim bu arayış 35. Dakikasında semeresini verdi. Bu dakikada sağ taraftan Sedat'ın kullandığı serbest atışa çok iyi yükselen, defansın Kulesi Onur Özcan, kafasını çalıştırarak güzel bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve ilk yarının skorunu tayin etti. 

KAPTAN GEMİSİNİ KURTARDI
Maçın 2. Yarısına aynı disiplin ve istekle başlayan Kırmızı-Siyahlılar, 1-0 yenik olan evsahibi Erokspor'un ataklarını uzaklaştırmada zaman zaman zorlansa da, gol izni vermedi. Evsahibi ekibin oldukça silik olduğu dakikalarda, Gölcükspor özellikle Berke Bıyık ile gol aradı ancak muaffak olamadı. Ama maçın 81. Dakikasında gelişen Erokspor atağında, uzaktan çekilen şutta topu iyi bloke edemeyen Kaleci İlyas, topun rakibe gitmesine neden oldu. Oyuna sonradan giren Ertuğrul, kaleci İlyas'tan seken toplu ağlara gönderdi durum 1-1 oldu. Ancak, bu golden sonra pes etmeyen Gölcükspor, galibiyet golü arayışlarını sürdürdü. 88. Dakikada kazanılan frikikte topun başına geçen kaptan –Sedat attığı golle gemisini kurtardı ve skor 2-1 Gölcükspor lehine oldu. Bu dakikadan sonra başka gol olmadı ve Gölcükspor, altın değerinde bir 3 puanla İstanbul'dan evine döndü. 

BU HAFTA RAKİP VAN BÜYÜKŞEHİR
Gölcükspor bu galibiyet ile evsahibi Erokspor ile puanlarını eşitledi ve 11 puanla 9'uncu sıraya yükseldi. Gölcükspor, ligdeki 9'uncu maçını 21 Ekim Cumartesi günü ligin en uzak deplasmanı olan Van'da, Van Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  

EROKSPOR: 1 – GÖLCÜKSPOR: 2

STAT: Esenler Stadı
HAKEMLER: Özgür Güneş **, Hüseyin Can **, Muhammet Oğuzhan Öztaş **
EROKSPOR: Behram Zülaloğlu **, Muharrem Öner **, Gökalp Seçal **, Serkan Gürses **, Safa Çağlar **, Adem Aydın **, Mert Somay **, Talha Dinçer ** (Dk. 57 Ertuğruk Köktürk *), Uğur Işıkal * (Dk. 75 Recep Akkemik *), Tolga Tekin **, Alper Karaman * (Dk. 46 Barış Ataş *).
GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül ****, Emre Oral ****, Devrim Aksongur ****, Onur Özcan ****, Selim Dedekoç **** (Dk. 82 Yolcu Mansız *), Yunus Özdemir ****, Sedat Cengiz ****, Cenk Cengiz **** (Dk. 79 Cihan İlkme **), Ömer Faruk Boz ****, Furkan Öztürk ****, Berke Bıyık ****.
GOLLER: Onur Özcan (Dk. 35), Ertuğrul Köktürk (Dk. 81), Sedat Cengiz (Dk. 88)
SARI KARTLAR: Alper Karaman (Dk. 10), Emre Oral (Dk. 12), Onur Özcan (Dk. 70), Cihan İlkme (Dk. 82), Devrim Aksongur (Dk. 89)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.