EROKSPOR HAZIRLIKLARI TAMAM

Spor 27.11.2020 - 10:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

EROKSPOR HAZIRLIKLARI TAMAM

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Cumartesi günü Erokspor'u ağırlayacak. Kırmızı Siyahlılar önceki günkü antrenmanı Teknik Direktör nezaretinde Gölcük Şehir Stadında  yapıldı.  ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Cumartesi günü Erokspor ile mücadele edecek olan temsicimiz önceki gün Gölcük Şehir Stadında Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde çift kale maçı yaptılar. Çift kale maçında futbolcuların moralleri ve motivasyonları yüksekti. Erokspor karşısında Veli Ortakçı dört sarı kartı dolduması nedeni ile Erıokspor maçında görev alamayacak. 

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Cumartesi günü Erokspor'u ağırlayacak. Kırmızı Siyahlılar önceki günkü antrenmanı Teknik Direktör nezaretinde Gölcük Şehir Stadında  yapıldı.

 ÇİFT KALE MAÇ YAPTILAR

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Cumartesi günü Erokspor ile mücadele edecek olan temsicimiz önceki gün Gölcük Şehir Stadında Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde çift kale maçı yaptılar. Çift kale maçında futbolcuların moralleri ve motivasyonları yüksekti. Erokspor karşısında Veli Ortakçı dört sarı kartı dolduması nedeni ile Erıokspor maçında görev alamayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.