LASTİK İŞ

ERTAN İŞER'İ NAZARA GELDİ...

11.08.2017 - 10:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERTAN İŞER'İ NAZARA GELDİ...

Gölcük'ün sevilen ve sayılan genç işadamlarından Ertan İşeri'ye bugünlerde nazar değdi. Eşi Nazile Hanımla birlikte, Kavaklı Sahilinde bulunan  işyerlerinden, adeta tüm Gölcük'e su ve meşrubat dağıtımı yapan Ertan İşeri, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşamış.  Ekibiyle birlikte, sabahtan akşama kadar, tüm Gölcük'ü turlayan Ertan İşeri, önceki gün depodan arabasına yüklediği bardak suları, dükkana getirirken, elemanlarının gazabına uğramış.  Yaklaşık 70 Koli bardak suyu, aralarına tahta koymadan yerleştiren elemanlar, Ertan İşeri'nin ani freniyle, deyim yerindeyse patladı ve boşaldı. Bir kolide yaklaşık 24 tane bardak su olsa, varın gerisini siz hesap edin.  Ama bu durumu dert etmeyen Koca Yürekli Eretan İşer,, “Gelen mala gelsin, cana bir şey olmasın. Hep kar mı edeceğiz, biraz da zarar edelim” diyerek, bu durumu bile bu şekilde geçiştirmiş.  Geçmiş Olsun Ertan İşeri, dediğin gibi, “Olan mala olsun, cana bir şey olmasın...” 

Gölcük'ün sevilen ve sayılan genç işadamlarından Ertan İşeri'ye bugünlerde nazar değdi. Eşi Nazile Hanımla birlikte, Kavaklı Sahilinde bulunan  işyerlerinden, adeta tüm Gölcük'e su ve meşrubat dağıtımı yapan Ertan İşeri, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir olay yaşamış. 
Ekibiyle birlikte, sabahtan akşama kadar, tüm Gölcük'ü turlayan Ertan İşeri, önceki gün depodan arabasına yüklediği bardak suları, dükkana getirirken, elemanlarının gazabına uğramış. 
Yaklaşık 70 Koli bardak suyu, aralarına tahta koymadan yerleştiren elemanlar, Ertan İşeri'nin ani freniyle, deyim yerindeyse patladı ve boşaldı. Bir kolide yaklaşık 24 tane bardak su olsa, varın gerisini siz hesap edin. 
Ama bu durumu dert etmeyen Koca Yürekli Eretan İşer,, “Gelen mala gelsin, cana bir şey olmasın. Hep kar mı edeceğiz, biraz da zarar edelim” diyerek, bu durumu bile bu şekilde geçiştirmiş. 
Geçmiş Olsun Ertan İşeri, dediğin gibi, “Olan mala olsun, cana bir şey olmasın...” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.