ERTAN İŞERİYİ, ALLAH KORUDU...

Sağlık 15.11.2017 - 09:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERTAN İŞERİYİ, ALLAH KORUDU...

  İlçemizin genç, sevilen ve sayılan esnaflarından Ertan İşeri’ye nazar değdi. Kavaklı Mahallesi, Kavaklı mOrtaokulu yanındaki su ve meşrubat dağıtım dükkanında, geçirdiği bir kaza ile şans üzeri, büyük kazayı ucuz bir şekilde atlatan Sevgili İşeri’yi Allah Korudu. Kulağımıza gelenlere göre, olay şu şekilde gerçekleşmiş. Dün sabah saatlerinde, 2 katlı dükkanının üst katında ki ofisten aşağıya bir şeyler indiren Ertan İşeri’nin ayağı merdivenlerde kaymış. Düşme neticesinde sağ dirseği kırılan Ertan İşeri, ilk olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne oradan da Kocaeli Seka Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayı sadece dirsek kırılmasıyla atlatan İşeri’yi gerçekten Allah korumuz. Şayet kafasını duvarlara ya da merdivenlere çarpsaymış, bu kazayı daha ağır hasarlı atlatabilirmiş. Ancak doktorların kesin istirahitine rağmen, İşeri hastaneden çıkar çıkmaz kırık dirsekle bile işinin başına geçmiş. Bizde bu görünmez kaza sonucu dirseğini kıran sevgili gönül dostumuz Ertan İşeri’ye geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyor, acil şiflar ve bir an önce eski sağlığına dönmesini temenni ediyoruz. Kendine dikkat et Ertan İşeri, sen bize ve bu memlekete daha lazımsın...  

 

İlçemizin genç, sevilen ve sayılan esnaflarından Ertan İşeri’ye nazar değdi. Kavaklı Mahallesi, Kavaklı mOrtaokulu yanındaki su ve meşrubat dağıtım dükkanında, geçirdiği bir kaza ile şans üzeri, büyük kazayı ucuz bir şekilde atlatan Sevgili İşeri’yi Allah Korudu.

Kulağımıza gelenlere göre, olay şu şekilde gerçekleşmiş. Dün sabah saatlerinde, 2 katlı dükkanının üst katında ki ofisten aşağıya bir şeyler indiren Ertan İşeri’nin ayağı merdivenlerde kaymış.

Düşme neticesinde sağ dirseği kırılan Ertan İşeri, ilk olarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne oradan da Kocaeli Seka Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayı sadece dirsek kırılmasıyla atlatan İşeri’yi gerçekten Allah korumuz.

Şayet kafasını duvarlara ya da merdivenlere çarpsaymış, bu kazayı daha ağır hasarlı atlatabilirmiş. Ancak doktorların kesin istirahitine rağmen, İşeri hastaneden çıkar çıkmaz kırık dirsekle bile işinin başına geçmiş.

Bizde bu görünmez kaza sonucu dirseğini kıran sevgili gönül dostumuz Ertan İşeri’ye geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyor, acil şiflar ve bir an önce eski sağlığına dönmesini temenni ediyoruz.

Kendine dikkat et Ertan İşeri, sen bize ve bu memlekete daha lazımsın...  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.