LASTİK İŞ

ERTEN ''6-0 OLACAK MAÇI KAYBETTİK''

Spor 03.12.2017 - 16:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERTEN ''6-0 OLACAK MAÇI KAYBETTİK''

Gölcükspor’un Bursa deplasmanında 2-1 kaybettiği Yeşil Bursaspor maçından, sorularımızı yanıtlayan Gölcükspor Genel Kaptanı, çok üzgün olduğunu belirterek, “İnanın 6-7 sıfır kazanacağımız maçı kaybettik. İnanmakta bile güçlük çekiyorum” dedi

“ÇOK BECERİKSİZDİK” Yeşil Bursaspor maçına mutlak galibiyet parıolasıyla çıkan Gölcükspor camiasında, büyük bir şok yaşanıyor. Lige Gölcükspor maçına kadar sadece 1 puan alan 14 maçta sadece 6 gol atabilen Yeşil Bursaspor’a kaybedilen maç sonunda kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Yeşil Bursaspor maçından, sorularımızı yanıtlayan Gölcükspor Genel Kaptanı, çok üzgün olduğunu belirterek, “İnanın 6-7 sıfır kazanacağımız maçı kaybettik. İnanmakta bile güçlük çekiyorum” dedi. Ertren, özellikle ilk yarıda çok pozisyon yakaladıklarının altını çizerek, “Beceriksizlik mi desem, şanssızlık mı desem bilemiyorum ama, çok kötü yediğimiz 2 golle maçı kaybetmemiz gerçekten çok ağrıma gitti. Böyle basit goller yenmez. Bu sezon kalaecilerden yana hiç şansımız yok. Yediğimiz gollerin çoğu kaleci hataları ve bireysel hatalar neticesinde yediğimiz goller. Ben tüm Gölcükspor Camiasından ve taraftarlarımızdan özür diliyorum. Kendimizi hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız, Anadolu Bağcılarspor maçında affettirmeye çalışacağız” diye konuştu.
Gölcükspor’un Bursa deplasmanında 2-1 kaybettiği Yeşil Bursaspor maçından, sorularımızı yanıtlayan Gölcükspor Genel Kaptanı, çok üzgün olduğunu belirterek, “İnanın 6-7 sıfır kazanacağımız maçı kaybettik. İnanmakta bile güçlük çekiyorum” dedi

“ÇOK BECERİKSİZDİK”

Yeşil Bursaspor maçına mutlak galibiyet parıolasıyla çıkan Gölcükspor camiasında, büyük bir şok yaşanıyor. Lige Gölcükspor maçına kadar sadece 1 puan alan 14 maçta sadece 6 gol atabilen Yeşil Bursaspor’a kaybedilen maç sonunda kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Yeşil Bursaspor maçından, sorularımızı yanıtlayan Gölcükspor Genel Kaptanı, çok üzgün olduğunu belirterek, “İnanın 6-7 sıfır kazanacağımız maçı kaybettik. İnanmakta bile güçlük çekiyorum” dedi. Ertren, özellikle ilk yarıda çok pozisyon yakaladıklarının altını çizerek, “Beceriksizlik mi desem, şanssızlık mı desem bilemiyorum ama, çok kötü yediğimiz 2 golle maçı kaybetmemiz gerçekten çok ağrıma gitti. Böyle basit goller yenmez. Bu sezon kalaecilerden yana hiç şansımız yok. Yediğimiz gollerin çoğu kaleci hataları ve bireysel hatalar neticesinde yediğimiz goller. Ben tüm Gölcükspor Camiasından ve taraftarlarımızdan özür diliyorum. Kendimizi hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız, Anadolu Bağcılarspor maçında affettirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.