LASTİK İŞ
ismail

ERTUĞRUL AKALIN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

30.11.2017 - 20:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERTUĞRUL AKALIN ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

CHP de konge öncesi şok gelişme....

2 Aralık Cumartesi günü ilçe kongresi yapacak olan CHP'de şok bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta kongrede aday olduğunu açıklayan Değirmendere eski belediye başkanı Ertuğrul Akalın adaylıktan çekildi.  Akalın yaptığı açıklamada, "Değişim talebinin yeterli samimiyette olmadığı ve adaylığımız parti içinde huzursuzluğa yol açtığını gördüm.Bu kritik süreçte partimizin zarar görmemesi için adaylıktan çekilme kararı aldım" dedi.
CHP de konge öncesi şok gelişme....

2 Aralık Cumartesi günü ilçe kongresi yapacak olan CHP'de şok bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz hafta kongrede aday olduğunu açıklayan Değirmendere eski belediye başkanı Ertuğrul Akalın adaylıktan çekildi. 

Akalın yaptığı açıklamada, "Değişim talebinin yeterli samimiyette olmadığı ve adaylığımız parti içinde huzursuzluğa yol açtığını gördüm.Bu kritik süreçte partimizin zarar görmemesi için adaylıktan çekilme kararı aldım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.