LASTİK İŞ

ERYARSOY “KİM BELEDİYE BAŞKANI ADAYIYIM DERSE YANLIŞ YAPAR”

Asayiş 03.09.2018 - 18:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERYARSOY “KİM BELEDİYE BAŞKANI ADAYIYIM DERSE YANLIŞ YAPAR”

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy Resmi seçim takvimi açıklanmadı. Kim çıkıp adayım derse yanlış yapar. Hanesine eksi yazılır dedi.

Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy 12 İlçe başkanıyla bir araya geldi İL BAŞKANI SERT UYARDI Önceki gün AK parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik'in “Pazartesi itibari ile yerel yönetimler seçimlerine resmi satar verilecek”  açıklaması üzerine İl başkanı Abdullah Eryarsoy 12 İlçe Başkanı ile bir araya geldi. Eryarsoy, belediye başkanlığı hayali kuran partililere önemli bir uyarıda bulundu.  Başkan Eryarsoy “İlçe başkanlarımızla birlikte yerel seçim çalışmalarımızın üzerinden geçtik. Her daima seçime hazır partiyiz. Genel Merkezimizden resmi bir seçi takvimi bilgilendirmesi bize yapılmadı. Ortada takvim yokken kimsenin çıkıp, ben adayım ya da aday adayıyım demesi doğru değil. Derse de yanlış yapar. Hanesine eksi yazılır” dedi.
AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy Resmi seçim takvimi açıklanmadı. Kim çıkıp adayım derse yanlış yapar. Hanesine eksi yazılır dedi.

Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy 12 İlçe başkanıyla bir araya geldi

İL BAŞKANI SERT UYARDI
Önceki gün AK parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik'in “Pazartesi itibari ile yerel yönetimler seçimlerine resmi satar verilecek”  açıklaması üzerine İl başkanı Abdullah Eryarsoy 12 İlçe Başkanı ile bir araya geldi. Eryarsoy, belediye başkanlığı hayali kuran partililere önemli bir uyarıda bulundu.  Başkan Eryarsoy “İlçe başkanlarımızla birlikte yerel seçim çalışmalarımızın üzerinden geçtik. Her daima seçime hazır partiyiz. Genel Merkezimizden resmi bir seçi takvimi bilgilendirmesi bize yapılmadı. Ortada takvim yokken kimsenin çıkıp, ben adayım ya da aday adayıyım demesi doğru değil. Derse de yanlış yapar. Hanesine eksi yazılır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.