LASTİK İŞ

ERZURUM GÜNLERİ BAŞLIYOR

08.04.2019 - 18:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERZURUM GÜNLERİ BAŞLIYOR

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan ve Dernek Üyeleri, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından 11-14 Nisan 2019 Perşembe günü düzenlenecek olan Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri etkinliğine davete devam ediyor.

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan ve Dernek Üyeleri,  Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından 11-14 Nisan 2019 Perşembe günü düzenlenecek olan Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri etkinliğine davete devam ediyor. 11-14 Nisan tarihleri arasında olacak Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen ve Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde 11 Nisan Perşembe günü saat 16:00’da başlayacak ve 4 gün sürecek olan Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri etkinliğini davetiyeleri dağıtılmaya başlandı. Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan ve Dernek Üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’ii ziyaret ederek 11-14 Nisan tarihleri arasında düzenleyecekleri etkinliğe davet etti. Başkan Turan, “Etkinliğimizde özel olarak yöresel yemeklerimiz tanıtılacak” Başkan Muhammet Turan, Gazetemize yapmış olduğu açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu olarak bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri etkinliğimizde yöresel ve kültürel etkinliklerimiz yer alacak. Satışa yönelik değil, kültürel değerlerimizi ön planda tutacağımız bir etkinlik olacak. Etkinlik boyunca konuklarımız faytonlarla ve öküz arabalarıyla gezdirilecek. Etkinliğimizde özel olarak yöresel yemeklerimiz tanıtılacak” dedi.
Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan ve Dernek Üyeleri, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından 11-14 Nisan 2019 Perşembe günü düzenlenecek olan Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri etkinliğine davete devam ediyor.

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan ve Dernek Üyeleri,  Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından 11-14 Nisan 2019 Perşembe günü düzenlenecek olan Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri etkinliğine davete devam ediyor.

11-14 Nisan tarihleri arasında olacak
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen ve Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde 11 Nisan Perşembe günü saat 16:00’da başlayacak ve 4 gün sürecek olan Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri etkinliğini davetiyeleri dağıtılmaya başlandı. Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan ve Dernek Üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer’ii ziyaret ederek 11-14 Nisan tarihleri arasında düzenleyecekleri etkinliğe davet etti.

Başkan Turan, “Etkinliğimizde özel olarak yöresel yemeklerimiz tanıtılacak”
Başkan Muhammet Turan, Gazetemize yapmış olduğu açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu olarak bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz Palandöken’den Kartepe’ye Erzurum Günleri etkinliğimizde yöresel ve kültürel etkinliklerimiz yer alacak. Satışa yönelik değil, kültürel değerlerimizi ön planda tutacağımız bir etkinlik olacak. Etkinlik boyunca konuklarımız faytonlarla ve öküz arabalarıyla gezdirilecek. Etkinliğimizde özel olarak yöresel yemeklerimiz tanıtılacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.