ERZURUMLULAR ESNAFA TEŞEKKÜR ETTİ

Ekonomi 18.12.2018 - 17:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERZURUMLULAR ESNAFA TEŞEKKÜR ETTİ

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan başarılı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçemizin en faal derneklerinin başında gelen Erzurumlular, Başkan Turan ve yönetiminin yeni projesiyle, Gölcük’ün ekonomisine katkı sunan, başarılı esnaflara teşekkür plaketi taktim etti.

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan başarılı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçemizin en faal derneklerinin başında gelen Erzurumlular, Başkan Turan ve yönetiminin yeni projesiyle, Gölcük’ün ekonomisine katkı sunan, başarılı esnaflara  teşekkür plaketi taktim etti. Bu çalışma ile farkındalık oluşturmayı amaçlayan Turan ve yönetimi, takdir topluyor.  GÖLCÜK; YAŞAYIP, DOYDUĞUMUZ KENT İlçemizin ekonomik kalkınması çok ama çok önemli diyen Turan, bu noktada başarılı çalışmalara imza eden Erzurumlu esnaflarımıza hem moral olsun, hem de başarıları taçlansın diye böyle bir proje düşündük. Bu noktada tek tek esnaflarımızı ziyaret etmeye başladık ve teşekkür plaketlerini verdik, vermeye de devam edeceğiz. Gölcük; yaşayıp, doyduğumuz kent. Gölcük’ün huzuru ve kalkınması bizim için çok önemli. Buna destek olmak zorundayız. Ben tüm üyelerimizi ve Gölcüklüleri ilçemizden alışveriş yapmaya davet ediyorum. Esnaflarımız bizim cenazelerimizde yer alır ama büyük firmalar yer almaz. Buna dikkat edelim” dedi.
Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan başarılı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçemizin en faal derneklerinin başında gelen Erzurumlular, Başkan Turan ve yönetiminin yeni projesiyle, Gölcük’ün ekonomisine katkı sunan, başarılı esnaflara teşekkür plaketi taktim etti.

Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Muhammet Turan başarılı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçemizin en faal derneklerinin başında gelen Erzurumlular, Başkan Turan ve yönetiminin yeni projesiyle, Gölcük’ün ekonomisine katkı sunan, başarılı esnaflara  teşekkür plaketi taktim etti. Bu çalışma ile farkındalık oluşturmayı amaçlayan Turan ve yönetimi, takdir topluyor. 

GÖLCÜK; YAŞAYIP, DOYDUĞUMUZ KENT
İlçemizin ekonomik kalkınması çok ama çok önemli diyen Turan, bu noktada başarılı çalışmalara imza eden Erzurumlu esnaflarımıza hem moral olsun, hem de başarıları taçlansın diye böyle bir proje düşündük. Bu noktada tek tek esnaflarımızı ziyaret etmeye başladık ve teşekkür plaketlerini verdik, vermeye de devam edeceğiz. Gölcük; yaşayıp, doyduğumuz kent. Gölcük’ün huzuru ve kalkınması bizim için çok önemli. Buna destek olmak zorundayız. Ben tüm üyelerimizi ve Gölcüklüleri ilçemizden alışveriş yapmaya davet ediyorum. Esnaflarımız bizim cenazelerimizde yer alır ama büyük firmalar yer almaz. Buna dikkat edelim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.