LASTİK İŞ

ERZURUMLULAR İFTARDA BULUŞTU

Gölcük 10.06.2018 - 17:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ERZURUMLULAR İFTARDA BULUŞTU

Gölcük Erzurumlular Derneği bu yıl da düzenlediği geleneksel iftar programını Aşiyan Tesisleri’nde yaptı.

 Katılım yoğun olduğu Erzurumluların yanı sıra her kesimden davetlinin de katıldığı iftar programına, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Erzurumlular Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi,  SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, STK başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Dernek Başkanı Muhammet Turan ve yönetimi davetlilerle tek tek ilgilendi. BAYRAMIN 3.GÜNÜ PİKNİK VAR Erzurumlular Dernek başkanı Muhammed Turan “Öncelikle iftar programımıza katılan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Biz Erzurumlular olarak her zaman yaşadığımız yani doyduğumuz kente katkı sunmaya çalıştık. Birlik ve beraberliğe önem verdik. Her kesimle sıcak ilişkiler kurduk, bundan sonrada bu böyle olacak. Güzel etkinliklere imza atacağız. Bayramın 3.günün de Hasaneyn Yaylası’nda büyük bir organizasyonla, piknik ve bayramlaşma organizasyonu gerçekleştireceğiz. Tüm dostlarımızı ve hemşehrilerimizi de oraya davet ediyorum” dedi.
Gölcük Erzurumlular Derneği bu yıl da düzenlediği geleneksel iftar programını Aşiyan Tesisleri’nde yaptı.

 Katılım yoğun olduğu Erzurumluların yanı sıra her kesimden davetlinin de katıldığı iftar programına, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Erzurumlular Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi,  SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, STK başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Dernek Başkanı Muhammet Turan ve yönetimi davetlilerle tek tek ilgilendi.

BAYRAMIN 3.GÜNÜ PİKNİK VAR
Erzurumlular Dernek başkanı Muhammed Turan “Öncelikle iftar programımıza katılan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Biz Erzurumlular olarak her zaman yaşadığımız yani doyduğumuz kente katkı sunmaya çalıştık. Birlik ve beraberliğe önem verdik. Her kesimle sıcak ilişkiler kurduk, bundan sonrada bu böyle olacak. Güzel etkinliklere imza atacağız. Bayramın 3.günün de Hasaneyn Yaylası’nda büyük bir organizasyonla, piknik ve bayramlaşma organizasyonu gerçekleştireceğiz. Tüm dostlarımızı ve hemşehrilerimizi de oraya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.