LASTİK İŞ

ERZURUMLULARDAN KAYMAKAM’A ZİYARET

21.06.2015 - 12:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ERZURUMLULARDAN KAYMAKAM’A ZİYARET

Gölcük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Derneği geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği olağan genel kurul sonrasında başkanlığı devralan Muhammet Turhan ve yönetimi Kaymakam Adem Yazıcı’yı ziyaret etti.

Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Turhan ve yönetimi Mehmet Vural, Cezayir Ateş, Kenan Uygur ve Ziya Yıldız,  Kaymakam Adem Yazıcı’yı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette kendilerine teşekkür eden kaymakam Yazıcı “Her zaman dediğimiz gibi Gölcük gerçekten renkli kültürlere sahip bir ilçe bu renkliliğin içerisinde siz Erzurumlu vatandaşlarımızda yer alıyor. Sizler gibi bir çok ilden vatandaşlarımız burada kurdukları dernekler ile kendi örf adet ve geleneklerini ilçedeki diğer vatandaşlarımıza yansıtıyor. Buda beni fazlası ile memnun ediyor. Yeni bir yönetim oluşturarak bana yapmış olduğunuz bu nazik davranışınızdan dolayı da her birinize teşekkür ediyorum ve başarılı bir dernek yöneticiliği geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.   Dernek Başkanı Turhan  “Bizler kendi memleketlerinden uzakta olan hemşerilerin bir araya gelmesini sağlamak amacı ile kurulan bu derneğin yeni yöneticileri olarak bugün sizlere kendimizi tanıtmak amacı ile geldik sizlerde bizleri kırmayarak kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizin de dediğiniz gibi burada her yöreden insan yaşamakta ve bu dernekler sayesinde kendi kültürlerini yaşayabilmekte” dedi.
Gölcük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Derneği geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği olağan genel kurul sonrasında başkanlığı devralan Muhammet Turhan ve yönetimi Kaymakam Adem Yazıcı’yı ziyaret etti.

Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammet Turhan ve yönetimi Mehmet Vural, Cezayir Ateş, Kenan Uygur ve Ziya Yıldız,  Kaymakam Adem Yazıcı’yı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette kendilerine teşekkür eden kaymakam Yazıcı “Her zaman dediğimiz gibi Gölcük gerçekten renkli kültürlere sahip bir ilçe bu renkliliğin içerisinde siz Erzurumlu vatandaşlarımızda yer alıyor. Sizler gibi bir çok ilden vatandaşlarımız burada kurdukları dernekler ile kendi örf adet ve geleneklerini ilçedeki diğer vatandaşlarımıza yansıtıyor. Buda beni fazlası ile memnun ediyor. Yeni bir yönetim oluşturarak bana yapmış olduğunuz bu nazik davranışınızdan dolayı da her birinize teşekkür ediyorum ve başarılı bir dernek yöneticiliği geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

 

Dernek Başkanı Turhan  “Bizler kendi memleketlerinden uzakta olan hemşerilerin bir araya gelmesini sağlamak amacı ile kurulan bu derneğin yeni yöneticileri olarak bugün sizlere kendimizi tanıtmak amacı ile geldik sizlerde bizleri kırmayarak kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizin de dediğiniz gibi burada her yöreden insan yaşamakta ve bu dernekler sayesinde kendi kültürlerini yaşayabilmekte” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.