LASTİK İŞ

EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR TESİS ERİKLİTEPE

30.07.2019 - 17:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR TESİS ERİKLİTEPE

Bütün bir hafta kendimizi rutin işlerimize ve şehrin kargaşasına o kadar çok kaptırıyoruz ki, hafta sonunu adeta iple çekiyoruz. Hafta sonu tatili gelince de haftanın yorgunluğunu atabileceğimiz sessiz sakin, doğanın içindeki gizli saklı yerlere kaçmak istiyoruz. Bunun için temel kriterimiz belli. Hem bizlere yakın olacak, hem de huzurlu ve makul fiyatta. Hiç şüphesiz Eriklitepe tüm kıstaslarımızı karşılıyor.

Özellikle doğanın tadını çocuklarınızla birlikte doya doya çıkaracağınız doğa harikası muhteşem bir yer. Bu gezi için 300-400 TL gibi bir bütçe ayırmanız yeterli. 'İstanbula yakın gezilecek yerler arayanlar, bol eğlenceli, aktiviteli ve huzurlu kaçamak için işte size en ince ayrıntıları. BAYRAM İÇİN ALTERNATİF TATİL Kurban bayramında uzak yerlere gidemeyecekler için Eriklitepe tabiat parkına günü birlik gidebilir ister restaurantan yararlana bilirsiniz isterseniz aileniz ile birlikte piknik yapabilirsiniz. EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR TESİS Kocaeli'nin en önemli doğa ile iç içe olan dinlence merkezi olan Erikli Tepe Tabiat Parkı, ailenizle birlikte gidebileceğiniz ve gün boyu vakit geçirebileceğiniz büyük ağaçların arasında, yeşilin her renginin olduğu harika bir yer. Gölcük'ün şehir merkezine 17 km uzaklıkta olan Tabiat Parkı, İrşadiye Köyü mevkisinde, Beylik Köyüne de sınır olan 600 dönümlük devasa Erikli Düzü Yaylasında bulunuyor. Tertemiz havası, yeni yapılan muhteşem tesisleriyle farkını oraya koyan ve bölgede eşi benzeri olmayan “Erikli Tepe Tabiat Parkı” en iyi hizmete vermeye devam ediyor.  PEKİ BU TESİSTE NELER VAR? Turizm  alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi'nin gerçekleştirdiği bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleleri, günlük olarak aileniz ile kalabileceğiniz bungalov tipi evler, özel yürüyüş parkurları, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir Turizm Kompleksi. ERİKLİTEPE TABİAT PARKI NEREDE Eriklitepe Tabiat Parkı doğanın tam kalbinde diyebiliriz. Eriklitepe Tabiat Parkı Gölcük'ün merkezine yaklaşık 15 km uzaklıkta ve İrşadiye Köyü mevkisinde, Beylik Köyüne de sınır olan 600 dönümlük devasa Erikli Düzü Yaylasında bulunmaktadır. Ayrıca Eriklitepe Tabiat Parkı güzergahında tüm yöre halkının yakından tanıdığı yerler de bulunmaktadır. Örneğin Gölcük'ten Eriklitepe Tabiat Parkına giderken her gün yüzlerce insanın şifa amaçlı su almak üzere gittiği ve Kocaeli ve İzmit Çevresindeki İçilebilir Şifalı Sular listesinin başında gelen, böbrek taşı düşürme konusunda oldukça ünlenmiş Ali Mezar suyuna ev sahipliği yapan İcadiye Köyü'nün de çok yakınından geçersiniz. Eriklitepe Tabiat Parkı'na Nasıl Gidilir Eriklitepe Tabiat Parkı'na gidebilmek için bir kaç farklı güzergah bulunmaktadır. Gölcük'ten yola çıktıktan sonra sırasıyla İhsaniye-İrşadiye ve Eriklitepe Tabiat Parkı'na ulaşılabilir. Gölcük ve Eriklitepe arasındaki yol Kocaeli Büyükşehir Belediyesince yenilenmiş olup geneli asfalttır. 
Bütün bir hafta kendimizi rutin işlerimize ve şehrin kargaşasına o kadar çok kaptırıyoruz ki, hafta sonunu adeta iple çekiyoruz. Hafta sonu tatili gelince de haftanın yorgunluğunu atabileceğimiz sessiz sakin, doğanın içindeki gizli saklı yerlere kaçmak istiyoruz. Bunun için temel kriterimiz belli. Hem bizlere yakın olacak, hem de huzurlu ve makul fiyatta. Hiç şüphesiz Eriklitepe tüm kıstaslarımızı karşılıyor.

Özellikle doğanın tadını çocuklarınızla birlikte doya doya çıkaracağınız doğa harikası muhteşem bir yer. Bu gezi için 300-400 TL gibi bir bütçe ayırmanız yeterli. 'İstanbula yakın gezilecek yerler arayanlar, bol eğlenceli, aktiviteli ve huzurlu kaçamak için işte size en ince ayrıntıları.

BAYRAM İÇİN ALTERNATİF TATİL
Kurban bayramında uzak yerlere gidemeyecekler için Eriklitepe tabiat parkına günü birlik gidebilir ister restaurantan yararlana bilirsiniz isterseniz aileniz ile birlikte piknik yapabilirsiniz.

EŞİ BENZERİ OLMAYAN BİR TESİS
Kocaeli'nin en önemli doğa ile iç içe olan dinlence merkezi olan Erikli Tepe Tabiat Parkı, ailenizle birlikte gidebileceğiniz ve gün boyu vakit geçirebileceğiniz büyük ağaçların arasında, yeşilin her renginin olduğu harika bir yer. Gölcük'ün şehir merkezine 17 km uzaklıkta olan Tabiat Parkı, İrşadiye Köyü mevkisinde, Beylik Köyüne de sınır olan 600 dönümlük devasa Erikli Düzü Yaylasında bulunuyor. Tertemiz havası, yeni yapılan muhteşem tesisleriyle farkını oraya koyan ve bölgede eşi benzeri olmayan “Erikli Tepe Tabiat Parkı” en iyi hizmete vermeye devam ediyor. 

PEKİ BU TESİSTE NELER VAR?
Turizm  alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi'nin gerçekleştirdiği bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleleri, günlük olarak aileniz ile kalabileceğiniz bungalov tipi evler, özel yürüyüş parkurları, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir Turizm Kompleksi.

ERİKLİTEPE TABİAT PARKI NEREDE
Eriklitepe Tabiat Parkı doğanın tam kalbinde diyebiliriz. Eriklitepe Tabiat Parkı Gölcük'ün merkezine yaklaşık 15 km uzaklıkta ve İrşadiye Köyü mevkisinde, Beylik Köyüne de sınır olan 600 dönümlük devasa Erikli Düzü Yaylasında bulunmaktadır.
Ayrıca Eriklitepe Tabiat Parkı güzergahında tüm yöre halkının yakından tanıdığı yerler de bulunmaktadır. Örneğin Gölcük'ten Eriklitepe Tabiat Parkına giderken her gün yüzlerce insanın şifa amaçlı su almak üzere gittiği ve Kocaeli ve İzmit Çevresindeki İçilebilir Şifalı Sular listesinin başında gelen, böbrek taşı düşürme konusunda oldukça ünlenmiş Ali Mezar suyuna ev sahipliği yapan İcadiye Köyü'nün de çok yakınından geçersiniz.
Eriklitepe Tabiat Parkı'na Nasıl Gidilir
Eriklitepe Tabiat Parkı'na gidebilmek için bir kaç farklı güzergah bulunmaktadır. Gölcük'ten yola çıktıktan sonra sırasıyla İhsaniye-İrşadiye ve Eriklitepe Tabiat Parkı'na ulaşılabilir. Gölcük ve Eriklitepe arasındaki yol Kocaeli Büyükşehir Belediyesince yenilenmiş olup geneli asfalttır. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.