LASTİK İŞ
ismail

ESKİ MHP'Lİ BAŞKANLAR DEĞİRMENDERE'DE TOPLANDI

Asayiş 13.10.2017 - 11:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESKİ MHP'Lİ BAŞKANLAR DEĞİRMENDERE'DE TOPLANDI

Bir zamanlar MHP'de başkanlık yapan şimdi ise Meral Akşener'i destekleyen başkanlar Değirmendere de eski Gölcük MHP İlçe Başkanı İsmail Eroğlu ev sahipliğinde bir araya geldiler

Kocaeli MHP teşkilatlarında son günlerde çatlak ve istifalar artıyor. En son partinin önemli isimlerinin istifasının ardından Meral Akşener’e destek vermek MHP’nin eski ilçe başkanları Değirmendere’de bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.   Meral Akşener’e destek için bir araya gelen MHP’nin eski başkanları ise şu şekilde; Gölcük  İlçe Başkanı ismail Eroğlu, Derince eski ilçe başkanı Emin Şimşek,  Kandıra eski ilçe başkanı Zekeriya Bayrakdar, Gebze eski ilçe başkanı Nusret Acur, İzmit eski ilçe başkanı Kaan Dilmen, Çayırova eski ilçe başkanı Fatih Kartal, Kandıra eski ilçe başkan yardımcısı, Ali Rıza Çakın, Dilovası eski ilçe başkanı Aslan Sazak, Karamürsel eski ilçe başkanı Orhan Kılınçsoy, Eski MHP yöneticisi Muharrem Odabaş.  
Bir zamanlar MHP'de başkanlık yapan şimdi ise Meral Akşener'i destekleyen başkanlar Değirmendere de eski Gölcük MHP İlçe Başkanı İsmail Eroğlu ev sahipliğinde bir araya geldiler

Kocaeli MHP teşkilatlarında son günlerde çatlak ve istifalar artıyor. En son partinin önemli isimlerinin istifasının ardından Meral Akşener’e destek vermek MHP’nin eski ilçe başkanları Değirmendere’de bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu.
 
Meral Akşener’e destek için bir araya gelen MHP’nin eski başkanları ise şu şekilde;
Gölcük  İlçe Başkanı ismail Eroğlu, Derince eski ilçe başkanı Emin Şimşek,  Kandıra eski ilçe başkanı Zekeriya Bayrakdar, Gebze eski ilçe başkanı Nusret Acur, İzmit eski ilçe başkanı Kaan Dilmen, Çayırova eski ilçe başkanı Fatih Kartal, Kandıra eski ilçe başkan yardımcısı, Ali Rıza Çakın, Dilovası eski ilçe başkanı Aslan Sazak, Karamürsel eski ilçe başkanı Orhan Kılınçsoy, Eski MHP yöneticisi Muharrem Odabaş.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.