ESKİ OCAK BAŞKANI AK PARTİLİ OLDU !

Asayiş 26.12.2015 - 18:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ESKİ OCAK BAŞKANI AK PARTİLİ OLDU !

Gölcük Ülkü Ocağı eski başkanı, MHP eski İl Başkanı Ruhi Çavdar’ın yeğeni Osman Çavdar, AK Parti Milletvekili Zeki Aygün’ün taktığı rozetle AK parti Üyesi oldu.

SS. 52. Nolu Saraylı Örcün Kooperatifi başkanı ve Eski Ülkü Ocakları Başkanı Osman Çavdar ve kooperatife kayıtlı 40 minibüsçü AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ün katıldığı programda partiye üye oldu. PARTİMİZE DESTEK VERDİLER 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek veren Osman Çavdar ve minibüsçülere AK parti İlçe Başkanı idris Alp’in gelin partimize üye olun çağrısı üzerine Milletvekili Aygün’ünde katıldığı toplantıda üye kayıtları yapılarak parti rozeti takıldı. AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp “Osman kardeşimiz ve arkadaşları 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde hem oyları ile hemde çalışmaları ile destek verdiler. Bize bir olduğumuzu, birlikte olduğuğumuzu, kardeş olduğumuzu gösterdiler.  Partimize vedikleri destek için teşekkür ediyorum. Evinize hoş geldiniz”dedi. ÜLKE HEPİMİZİN AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün” Bu Ülke hepimizin. Karar vediniz bu Ülkenin sahibi olduğunuzu gösterdiniz. Bu Ülke AK partinin değil gepimizin. Tabelalar değişri ama ideolijiler değişmez. Dün o tabelanın altındaydın bu gün o tabelanın altındasın denmez. Ülkeyi kalkındırmak için toplandıysak doğrudur. Hepiniz partimize hoş geldiniz”dedi.   Ülkü Ocakları eski başkanı Osman Çavdar “2011’de ilçemizde yaşanan HDP’nin seçim bürosu açılışında yaşanan olaydan sonra beni partim ihraç etti. Kooperatif olarak Ak partinin yanındayız. AK partiye gönülden geldik”dedi. Konuşmaların ardından üye formunu dolduran Osman çavdar ve arkadaşlarının rozetini AK parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün taktı.
Gölcük Ülkü Ocağı eski başkanı, MHP eski İl Başkanı Ruhi Çavdar’ın yeğeni Osman Çavdar, AK Parti Milletvekili Zeki Aygün’ün taktığı rozetle AK parti Üyesi oldu.

SS. 52. Nolu Saraylı Örcün Kooperatifi başkanı ve Eski Ülkü Ocakları Başkanı Osman Çavdar ve kooperatife kayıtlı 40 minibüsçü AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ün katıldığı programda partiye üye oldu.

PARTİMİZE DESTEK VERDİLER

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek veren Osman Çavdar ve minibüsçülere AK parti İlçe Başkanı idris Alp’in gelin partimize üye olun çağrısı üzerine Milletvekili Aygün’ünde katıldığı toplantıda üye kayıtları yapılarak parti rozeti takıldı. AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp “Osman kardeşimiz ve arkadaşları 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde hem oyları ile hemde çalışmaları ile destek verdiler. Bize bir olduğumuzu, birlikte olduğuğumuzu, kardeş olduğumuzu gösterdiler.  Partimize vedikleri destek için teşekkür ediyorum. Evinize hoş geldiniz”dedi.

ÜLKE HEPİMİZİN

AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün” Bu Ülke hepimizin. Karar vediniz bu Ülkenin sahibi olduğunuzu gösterdiniz. Bu Ülke AK partinin değil gepimizin. Tabelalar değişri ama ideolijiler değişmez. Dün o tabelanın altındaydın bu gün o tabelanın altındasın denmez. Ülkeyi kalkındırmak için toplandıysak doğrudur. Hepiniz partimize hoş geldiniz”dedi.  

Ülkü Ocakları eski başkanı Osman Çavdar “2011’de ilçemizde yaşanan HDP’nin seçim bürosu açılışında yaşanan olaydan sonra beni partim ihraç etti. Kooperatif olarak Ak partinin yanındayız. AK partiye gönülden geldik”dedi.

Konuşmaların ardından üye formunu dolduran Osman çavdar ve arkadaşlarının rozetini AK parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün taktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.