LASTİK İŞ
ismail

'''ESKİ SANAYİ ALANINA AVM YAPILACAK ''

Gölcük 20.02.2019 - 20:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

'''ESKİ SANAYİ ALANINA AVM YAPILACAK ''

31 Aralık itibari ile boşaltılmaya ve yıkımına başlanan eski sanayi çarşısı alanının nasıl değerlendirileceği konusuna Ak PArti adayı Yıldırım Sezer yanıt verdi.

Kocaeli TV de programa katılan Ali Yıldırım Sezer, riskli alan ilan edildikten sonra istimlak edilen ve 31 Aralık itibari ile boşaltma ve yıkım işlemlerine başlanan eski sanayi çarşısının alanın nasıl değerlendirileceğini açıkladı. Sezer, seçimi kazanmaları durumunda buradaki değerli arazinin AVM olarak değerlendirileceğini söyledi. Sezer " Bu bölgede pazar yeri ihtiyacı da var anck böylesi değerli bir alan sadece pazar yeri olarak değerlendirilemez. Bu alana, Gölcük'Ün ihtiyacı olan Alış Veriş Merkezi yapılabilir.Buraya gelecek ünlü markalar , Gölcükde ki ticari hayatı renklendirecektie" dedi. 
31 Aralık itibari ile boşaltılmaya ve yıkımına başlanan eski sanayi çarşısı alanının nasıl değerlendirileceği konusuna Ak PArti adayı Yıldırım Sezer yanıt verdi.

Kocaeli TV de programa katılan Ali Yıldırım Sezer, riskli alan ilan edildikten sonra istimlak edilen ve 31 Aralık itibari ile boşaltma ve yıkım işlemlerine başlanan eski sanayi çarşısının alanın nasıl değerlendirileceğini açıkladı.

Sezer, seçimi kazanmaları durumunda buradaki değerli arazinin AVM olarak değerlendirileceğini söyledi. Sezer " Bu bölgede pazar yeri ihtiyacı da var anck böylesi değerli bir alan sadece pazar yeri olarak değerlendirilemez. Bu alana, Gölcük'Ün ihtiyacı olan Alış Veriş Merkezi yapılabilir.Buraya gelecek ünlü markalar , Gölcükde ki ticari hayatı renklendirecektie" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.