LASTİK İŞ
ismail

ESKİŞEHİRLİLER DE DENLİKOL İLE DEVAM

Gölcük 12.01.2020 - 21:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESKİŞEHİRLİLER DE DENLİKOL İLE DEVAM

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği, dernek binasında 4. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği, 4. Olağan Kongresini dernek binasında, üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Olağan kongrede Dernek Başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi ile dernek üyeleri hazır bulundu. Kongrede ilk olarak divan kurulu oluşturuldu. Kongrenin divan başkanlığına Üstün Gökçen, divan üyeliklerine Abdullah Süneçli ve Ayşe Denlikol seçildi. Divan kurulunun oluşturulmasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı’mız okundu. Kongrede ilk olarak Divan Başkanı Üstün Gökçen sözü aldı ve “Her dernek üyesinin, hangi dernekte olursa olsun kaçındığı bir durum var. Maalesef bir başkasının dernek başkanlığını yapmasını veya mevcut yönetimin devam etmesi istenir. Tabiri caizse elimizi taşın altından çekmek isteriz ama her insanın bir dayanma gücü vardır. Ben Bülent Denlikol ve yönetim kurulu tüm üyelerine, yapmış oldukları zor görev için tekrar teşekkür ediyorum. Az önce şeffaf bir şekilde, görev almak isteyenlerin isim yazması istendi. Benim zaten geçen hafta yaptığımız toplantıda şahsi görüşüm, haksızlık ediyoruz ama Bülent Denlikol’un en azından bir dönem daha göreve devam etmesidir. Umarım sizlerin dedüşüncesi aynıdır. Ben başkan olarak görev almak istiyorum diyen varsa tabii ki değerlendireceğiz. Ben kongreye katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği, dernek binasında 4. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği, 4. Olağan Kongresini dernek binasında, üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Olağan kongrede Dernek Başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi ile dernek üyeleri hazır bulundu. Kongrede ilk olarak divan kurulu oluşturuldu. Kongrenin divan başkanlığına Üstün Gökçen, divan üyeliklerine Abdullah Süneçli ve Ayşe Denlikol seçildi. Divan kurulunun oluşturulmasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı’mız okundu.

Kongrede ilk olarak Divan Başkanı Üstün Gökçen sözü aldı ve “Her dernek üyesinin, hangi dernekte olursa olsun kaçındığı bir durum var. Maalesef bir başkasının dernek başkanlığını yapmasını veya mevcut yönetimin devam etmesi istenir. Tabiri caizse elimizi taşın altından çekmek isteriz ama her insanın bir dayanma gücü vardır. Ben Bülent Denlikol ve yönetim kurulu tüm üyelerine, yapmış oldukları zor görev için tekrar teşekkür ediyorum. Az önce şeffaf bir şekilde, görev almak isteyenlerin isim yazması istendi. Benim zaten geçen hafta yaptığımız toplantıda şahsi görüşüm, haksızlık ediyoruz ama Bülent Denlikol’un en azından bir dönem daha göreve devam etmesidir. Umarım sizlerin dedüşüncesi aynıdır. Ben başkan olarak görev almak istiyorum diyen varsa tabii ki değerlendireceğiz. Ben kongreye katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.