LASTİK İŞ
ismail

ESKİŞEHİRLİLER KORO KURDU

15.11.2018 - 10:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESKİŞEHİRLİLER KORO KURDU

2011 yılında kurulan Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Gölcük'te birçok kültürel etkinliklerine imza attılar. Bu etkinlikler kapsamda bir ilki yaparak Dernek çatısı altında bu kez Müzik Korusunu oluşturdular.

Gölcük Eskişehirliler Derneği Gölcük Merkez Mahallesi Donanma iş Merkezinde 2011 yılında kuruldu. Kuruluşundan bu güne kadar dernek olarak birçok kültürel etkinlik yaparak çalışmalarını sürdürdüler. Bu çalışmalar çerçevesinde Dernek çatısı altında Türk Müziği Korusu Topluluğunu oluşturarak çalışmalarını Şef Emin Özgen önderliğinde başladılar. Yapılan etkinliklerle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Bülent Denlikol; “değerli arkadaşlar derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar birçok etkinlik yaptık. Özellikle kültürel etkinliğimiz ön planda yerini aldı. Bu günde ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek sizlerin de destekleri ile Türk Müziği Korusu Topluluğunu burada oluşturduk. Türk Müziği Korusu Topluluğu şefimiz Emin Özgen önderliğinde 16 kişilik korumuzla çalışmalarımız başladı” dedi. Türk Müziği Korusu Topluluğunu yöneten Şef Emin Özgen kendini tanıtarak şu açıklamayı yaptı. Şef Emin Özgen; “öncelikle Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği başkanımız Sayın Bülent Denlikol ve yönetimine teşekkür ederim. Bizleri burada bir araya getirerek önemli kültürel bir etkinlikte buluşturdu. Bizim buradaki eğitimimiz Şan ve nota eğitimi üzerinde çalışacağız. Hedefimiz her 3 ayda bir konser vermektir. Ben Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Klasik Türk Müziği korusunda görev aldım. Ardından Edirne Devlet Türk Müziği ses sanatçısı olarak yıl çalıştıktan sonra emekli oldum ve Değirmendere'ye yerleştim. Eskişehirli Hemşerilerimizle yeni tanıştık. Bu tanışmamızın akabinde Gölcük Eskişehirliler Derneği Türk Müziği Topluluğu oluşturularak çalışmalara başladık. Gölcük Eskişehirliler Derneği Türk Müziği Topluluğu geçici olarak değil, daimi bir süreç olarak devam edecektir” dedi. Fahri Haner 
2011 yılında kurulan Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Gölcük'te birçok kültürel etkinliklerine imza attılar. Bu etkinlikler kapsamda bir ilki yaparak Dernek çatısı altında bu kez Müzik Korusunu oluşturdular.

Gölcük Eskişehirliler Derneği Gölcük Merkez Mahallesi Donanma iş Merkezinde 2011 yılında kuruldu. Kuruluşundan bu güne kadar dernek olarak birçok kültürel etkinlik yaparak çalışmalarını sürdürdüler. Bu çalışmalar çerçevesinde Dernek çatısı altında Türk Müziği Korusu Topluluğunu oluşturarak çalışmalarını Şef Emin Özgen önderliğinde başladılar. Yapılan etkinliklerle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Bülent Denlikol; “değerli arkadaşlar derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar birçok etkinlik yaptık. Özellikle kültürel etkinliğimiz ön planda yerini aldı. Bu günde ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek sizlerin de destekleri ile Türk Müziği Korusu Topluluğunu burada oluşturduk. Türk Müziği Korusu Topluluğu şefimiz Emin Özgen önderliğinde 16 kişilik korumuzla çalışmalarımız başladı” dedi.
Türk Müziği Korusu Topluluğunu yöneten Şef Emin Özgen kendini tanıtarak şu açıklamayı yaptı. Şef Emin Özgen; “öncelikle Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği başkanımız Sayın Bülent Denlikol ve yönetimine teşekkür ederim. Bizleri burada bir araya getirerek önemli kültürel bir etkinlikte buluşturdu. Bizim buradaki eğitimimiz Şan ve nota eğitimi üzerinde çalışacağız. Hedefimiz her 3 ayda bir konser vermektir. Ben Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Klasik Türk Müziği korusunda görev aldım. Ardından Edirne Devlet Türk Müziği ses sanatçısı olarak yıl çalıştıktan sonra emekli oldum ve Değirmendere'ye yerleştim. Eskişehirli Hemşerilerimizle yeni tanıştık. Bu tanışmamızın akabinde Gölcük Eskişehirliler Derneği Türk Müziği Topluluğu oluşturularak çalışmalara başladık. Gölcük Eskişehirliler Derneği Türk Müziği Topluluğu geçici olarak değil, daimi bir süreç olarak devam edecektir” dedi.
Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.