LASTİK İŞ
ismail

ESKİŞEHİRLİLERDE DENLİKOL İLE ÜÇÜNCÜ DÖNEM

15.01.2018 - 17:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESKİŞEHİRLİLERDE DENLİKOL İLE ÜÇÜNCÜ DÖNEM

Gölcük Eskişehirliler Derneği 3. Olağan Kongresini dernek binalarında yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Bülent Denlikol yeniden başkanlığa seçildi.

Kongreye dernek üyeleri yoğun katılım gösterirken, hemşehri derneklerinin başkan ve yöneticileri katılım sağladı.  Kongrede Divan Başkanlığına Çetin Kocatürk, Katip üyeliklerine Orhan Karagöz ve Kadir Gümüş seçildi.  Denlikol, “Eskişehirliler Derneği her zaman en güzel şekilde temsil edilecektir” Kongreye bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Mevcut Başkan Bülent Denlikol, kongrede şu konuşmayı yaptı: “Bugün 3. Olağan Kongremize hepiniz hoşgeldiniz. Bizler 6 yıldır derneğimizi en iyi şekilde temsil ettik. Bundan sonra ben olurum ya da başka arkadaşlar olur, Eskişehirliler Derneği en güzel şekilde temsil edilecektir. Kongremizin derneğimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, hepinize tekrardan teşekkür ediyorum” dedi.  Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporları ibra edildi Kongrede Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunarak üyelerin oybirliği ile ibra edildi.   Akabinde Dernek Denetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu. Denetim Raporu dernek üyelerince oybirliği ile ibra edildi.  Mali Bilanço ibra edildi Daha sonra 3 yıllık bilanço okundu ve derneğin 3 yıllık Mali Bilançosu oybirliği ile ibra edildi.  Üyeler Başkan Denlikol dedi Bu maddelerin ardından Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun seçilmesine geçildi. Dernek üyeleri Mevcut Başkan Bülent Denlikol'un başkanlık görevine devam etmesini istedi. Yaşanan bu süreçte kongreye 10 dakika ara verildi. Daha sonra yeni başkan ve yönetim kurulunun seçilmesi işlemine geçildi. Dernek üyelerinin tümü Başkan Denlikol'a yeniden başkanlık görevini verdi. Başkan Denlikol, yaptığı açıklamada üyelerine teşekkür etti.  Kongrede Yeni Yönetim Kurulu  Bülent Denlikol, Kerim Beceren, Nadir Akyıldız, Halil İbrahim Mete Ekşi, Mehmet Emin Şahin,  Yönetim Kurulu Yedek Oğuz Aydın, Melih Sarıkaya, Oktay Azbent, Şenol Eren, Ayhan Helvacı,  Denetim Kurulu Kadir Gümüş, Ahmet Kayalı, Mesutcan Makara Denetim Kurulu Yedek Süleyman Pınar, Mehmet Ali Büyükköse, Ercüment Erdoğan
Gölcük Eskişehirliler Derneği 3. Olağan Kongresini dernek binalarında yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Bülent Denlikol yeniden başkanlığa seçildi.

Kongreye dernek üyeleri yoğun katılım gösterirken, hemşehri derneklerinin başkan ve yöneticileri katılım sağladı. 
Kongrede Divan Başkanlığına Çetin Kocatürk, Katip üyeliklerine Orhan Karagöz ve Kadir Gümüş seçildi. 
Denlikol, “Eskişehirliler Derneği her zaman en güzel şekilde temsil edilecektir”
Kongreye bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Mevcut Başkan Bülent Denlikol, kongrede şu konuşmayı yaptı: “Bugün 3. Olağan Kongremize hepiniz hoşgeldiniz. Bizler 6 yıldır derneğimizi en iyi şekilde temsil ettik. Bundan sonra ben olurum ya da başka arkadaşlar olur, Eskişehirliler Derneği en güzel şekilde temsil edilecektir. Kongremizin derneğimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, hepinize tekrardan teşekkür ediyorum” dedi. 


Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporları ibra edildi
Kongrede Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunarak üyelerin oybirliği ile ibra edildi.  
Akabinde Dernek Denetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu. Denetim Raporu dernek üyelerince oybirliği ile ibra edildi. 
Mali Bilanço ibra edildi
Daha sonra 3 yıllık bilanço okundu ve derneğin 3 yıllık Mali Bilançosu oybirliği ile ibra edildi. 
Üyeler Başkan Denlikol dedi
Bu maddelerin ardından Yeni Yönetim ve Denetim Kurulunun seçilmesine geçildi. Dernek üyeleri Mevcut Başkan Bülent Denlikol'un başkanlık görevine devam etmesini istedi. Yaşanan bu süreçte kongreye 10 dakika ara verildi. Daha sonra yeni başkan ve yönetim kurulunun seçilmesi işlemine geçildi. Dernek üyelerinin tümü Başkan Denlikol'a yeniden başkanlık görevini verdi. Başkan Denlikol, yaptığı açıklamada üyelerine teşekkür etti. 
Kongrede Yeni Yönetim Kurulu 
Bülent Denlikol, Kerim Beceren, Nadir Akyıldız, Halil İbrahim Mete Ekşi, Mehmet Emin Şahin, 
Yönetim Kurulu Yedek
Oğuz Aydın, Melih Sarıkaya, Oktay Azbent, Şenol Eren, Ayhan Helvacı, 
Denetim Kurulu
Kadir Gümüş, Ahmet Kayalı, Mesutcan Makara
Denetim Kurulu Yedek
Süleyman Pınar, Mehmet Ali Büyükköse, Ercüment Erdoğan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.