ESKİŞEHİRLİLERDEN EĞİTİM DESTEK

Eğitim 26.08.2019 - 17:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESKİŞEHİRLİLERDEN EĞİTİM DESTEK

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği kuruluşundan bun güne kadar eğitime destek olmak için çeşitli etkinlikler yaptı. Bu kapsamda 2019- 2020 eğitim öğretimin başlamasına az bir gün kala eğitime destek için kolları sıvadılar.

Gölcük'te uzun zamandan beri hizmet veren Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği eğitime destek için hazırlanıyor.  Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği kuruluşundan bun güne kadar eğitime destek olmak için çeşitli etkinlikler yaptı. Bu kapsamda 2019- 2020 eğitim öğretimin başlamasına az bir gün kala eğitime destek için kolları sıvadılar. Eğitime katkı hakkında kısa bilgi veren Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Dernek Başkanı Bülent Denlikol; “bir Dernek yönetimi olarak eğitimi çok önemsiyoruz. Bu nedenler eğitim için gereken desteği verebilmek adına biz dernek olarak elimizi her zaman taşın altına koymaya hazırız.  Bu yıl eğitim ve öğretim dönemine az bir süre kaldı. Biz dernek yönetim kurulu adına aldığımız kararla 2019- 2020 eğitim ve öğretimde okula giden ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize okul kırtasiyesi ile kıyafet desteği yapmaya hazırlanıyoruz. Bizim asıl hedefimiz ise Dernek adı altında öğrencilerimize burs vermektir. Bu çalışmalarımızda var. Önümüzdeki günlerde Dernek bütçemizi dengeleyerek hedefimizi gerçekleştirmeye çalışacağız. Bu güne kadar birçok etkinlik yaparak eğitime katkı sunduk. Halen dernekte ders ve roman kitaplarımız var. Öğrencilerimiz Derneğe gelerek bu kitaplardan faydalanabilirler” dedi.
Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği kuruluşundan bun güne kadar eğitime destek olmak için çeşitli etkinlikler yaptı. Bu kapsamda 2019- 2020 eğitim öğretimin başlamasına az bir gün kala eğitime destek için kolları sıvadılar.

Gölcük'te uzun zamandan beri hizmet veren Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği eğitime destek için hazırlanıyor. 

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği kuruluşundan bun güne kadar eğitime destek olmak için çeşitli etkinlikler yaptı. Bu kapsamda 2019- 2020 eğitim öğretimin başlamasına az bir gün kala eğitime destek için kolları sıvadılar. Eğitime katkı hakkında kısa bilgi veren Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Dernek Başkanı Bülent Denlikol; “bir Dernek yönetimi olarak eğitimi çok önemsiyoruz. Bu nedenler eğitim için gereken desteği verebilmek adına biz dernek olarak elimizi her zaman taşın altına koymaya hazırız. 

Bu yıl eğitim ve öğretim dönemine az bir süre kaldı. Biz dernek yönetim kurulu adına aldığımız kararla 2019- 2020 eğitim ve öğretimde okula giden ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize okul kırtasiyesi ile kıyafet desteği yapmaya hazırlanıyoruz. Bizim asıl hedefimiz ise Dernek adı altında öğrencilerimize burs vermektir. Bu çalışmalarımızda var. Önümüzdeki günlerde Dernek bütçemizi dengeleyerek hedefimizi gerçekleştirmeye çalışacağız. Bu güne kadar birçok etkinlik yaparak eğitime katkı sunduk. Halen dernekte ders ve roman kitaplarımız var. Öğrencilerimiz Derneğe gelerek bu kitaplardan faydalanabilirler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.