LASTİK İŞ
ismail

ESKİŞEHİRLİLERDEN KAYMAKAMA ZİYARET

Gündem 12.11.2019 - 17:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESKİŞEHİRLİLERDEN KAYMAKAMA ZİYARET

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'u makamında ziyaret ederek yeni görevinden başarılar dilediler.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'a seri ziyaretler devam ediyor. Gölcük Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi ile birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'u makamında ziyaret ettiler.  Dernek Başkanı Bülent Denlikol; “öncelikle ilçemize hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Biz dernek olarak uzun zamandan beri ilçemiz Gölcük'te faaliyet gösteriyoruz. Yaşadığımız bu coğrafyada faydalı olmak için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Hatta derneğimiz kadınlar kolunun oluşmasıyla birlikte ilçemizde eğitime katkı sağlamak için eğitime yönelik birçok etkinlikler yaptık. Bu etkinliklerimiz bu yılda devam edecektir” dedi. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut; “öncelikle bu nazik ziyaretiniz bizlere onur verdi. Gölcük gibi güzel ve şirin yerde göreve başladığım için çok şanslıyım. Bu güzel ilçemizde çok güzel ve Gölcük'e layık en iyi hizmeti siz değerli sivil toplum kuruluşlarımızla yapacağıma gönülden inanıyorum. Ben sizlerin ve diğer sivil toplum kuruluşlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Başarılı çalışmalar yaptığınızdan dolayı siz ve tü sivi toplum kuruluşlarımızı gönülden kutlarım” dedi.
Gölcük Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'u makamında ziyaret ederek yeni görevinden başarılar dilediler.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'a seri ziyaretler devam ediyor. Gölcük Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi ile birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'u makamında ziyaret ettiler. 
Dernek Başkanı Bülent Denlikol; “öncelikle ilçemize hoş geldiniz. Yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Biz dernek olarak uzun zamandan beri ilçemiz Gölcük'te faaliyet gösteriyoruz. Yaşadığımız bu coğrafyada faydalı olmak için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Hatta derneğimiz kadınlar kolunun oluşmasıyla birlikte ilçemizde eğitime katkı sağlamak için eğitime yönelik birçok etkinlikler yaptık. Bu etkinliklerimiz bu yılda devam edecektir” dedi.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut; “öncelikle bu nazik ziyaretiniz bizlere onur verdi. Gölcük gibi güzel ve şirin yerde göreve başladığım için çok şanslıyım. Bu güzel ilçemizde çok güzel ve Gölcük'e layık en iyi hizmeti siz değerli sivil toplum kuruluşlarımızla yapacağıma gönülden inanıyorum. Ben sizlerin ve diğer sivil toplum kuruluşlarımızın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Başarılı çalışmalar yaptığınızdan dolayı siz ve tü sivi toplum kuruluşlarımızı gönülden kutlarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.