Eskişehirliler'den Örnek Kampanya !

Eğitim 06.10.2013 - 23:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Eskişehirliler'den Örnek Kampanya !

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği eğitimle ilgili çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçemizde birçok sosyal faaliyette bulunan Eskişehirliler Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, kurulduğu günden bu yana eğitime çok önem veriyor. Engelliler yararına Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de devam eden mavi kapak toplama kampanyasına katılan Eskişehirliler Derneği, topladığı 350 kilo kapağı Engelliler Derneği Başkanı Emine Cebeci’ye teslim etti. Bir yandan kapak toplamaya devam eden Eskişehirliler Derneği, bir yanda da, kitap kampanyasına başladı.   DENLİKOL DESTEK İSTEDİ Gölcük Eskişehirliler Derneği yönetim kurulu üyeleri 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla kitap kampanyasına başladı. Dernek üyeleri tarafından toplanan SBS, YGS, LYS ve her türlü kitap dernek bünyesinde toplanarak, öğrencilere dağıtılacak. Konuyla ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Bülent Denlikol “Biz dernek olarak kurulduğumuzdan bugüne kadar derneğimizin faaliyetlerinin arasına öncelikle eğitimi dahil ettik. Biz dernek yönetimi olarak her zaman eğitime önem veriyoruz. İlçemizde bulunan etkinliklerin en önemlisi öğrencilerimize el uzatabilecek etkinliklere imza atmaktır. Bu yıl yine yönetim kurulu kararı ile okul kitapları başta olmak üzere, çok sayıda kitabı dernek bünyemizde topladık. Üyelerimizden gelen bu kitaplar derneğimizde toplandıktan sonra gençlerimize dağıtacağız. Değerli tüm Gölcük hemşerilerimiz, başlattığımız kitap kampanyamıza destek verin” dedi.
Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği eğitimle ilgili çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçemizde birçok sosyal faaliyette bulunan Eskişehirliler Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, kurulduğu günden bu yana eğitime çok önem veriyor. Engelliler yararına Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de devam eden mavi kapak toplama kampanyasına katılan Eskişehirliler Derneği, topladığı 350 kilo kapağı Engelliler Derneği Başkanı Emine Cebeci’ye teslim etti. Bir yandan kapak toplamaya devam eden Eskişehirliler Derneği, bir yanda da, kitap kampanyasına başladı.

 

DENLİKOL DESTEK İSTEDİ

Gölcük Eskişehirliler Derneği yönetim kurulu üyeleri 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla kitap kampanyasına başladı. Dernek üyeleri tarafından toplanan SBS, YGS, LYS ve her türlü kitap dernek bünyesinde toplanarak, öğrencilere dağıtılacak. Konuyla ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Bülent Denlikol “Biz dernek olarak kurulduğumuzdan bugüne kadar derneğimizin faaliyetlerinin arasına öncelikle eğitimi dahil ettik. Biz dernek yönetimi olarak her zaman eğitime önem veriyoruz. İlçemizde bulunan etkinliklerin en önemlisi öğrencilerimize el uzatabilecek etkinliklere imza atmaktır. Bu yıl yine yönetim kurulu kararı ile okul kitapları başta olmak üzere, çok sayıda kitabı dernek bünyemizde topladık. Üyelerimizden gelen bu kitaplar derneğimizde toplandıktan sonra gençlerimize dağıtacağız. Değerli tüm Gölcük hemşerilerimiz, başlattığımız kitap kampanyamıza destek verin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.