LASTİK İŞ
ismail

ESNAF ANIT PARK İÇİN İMZA TOPLADI

Gündem 20.01.2019 - 15:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESNAF ANIT PARK İÇİN İMZA TOPLADI

gündür Anıtparkta ilgi ile karşılanan ve esnafın yüzünü güldüren Hamsi Festivalinin devamı için Gölcüklü esnaflar imza kampanyası başlattı.

Gölcük Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen Hamsi Festivali yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Festivalin 4. gününde Gölcük esnafından gelen talep üzerine Gölcüklü esnaflar imza kampanyası başlattı. Gölcük Trabzonlular Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu " Pazar akşamı sonlanacak olan festivalimizin bu gün 4. günü olmasına rağmen yoğun ilgi devam ediyor. Gölcük hamsi festivali ile şenlendi. Çarşıda renkli görüntüler ortaya çıktı. Bu bizim için çok gurur verici bir olay. Tabi biz bunları yaparken Gölcük esnafının yüzünde güller açtı. "Gölcük'de kazan Gölcük'de harca" sloganı bugün ki etkinlikte ortaya çıktı. Esnaflarımız bir yılda yaptığı ciroyu 4 günde yaptık deyip bize teşekkür ettiler. Bu Gölcük Trabzonlular Derneği olarak bizleri gururlandırdı.Gölcük esnafı bu tür etkinliklerin daha uzun ve sıkça Anıtparkta yapılmasını arzu ettiklerini söyleyip imza kampanyası başlattılar. Gölcük Tarbzonlular Derneği olarak Hamsi festivaline yoğun katılım sağlayan,ilgi gösteren Gölcük halkına teşekkür ederim.Gölcük Belediyesi başlatılan imza kampanyasına kayıtsız kalmaz diye düşünüyorum" dedi.
gündür Anıtparkta ilgi ile karşılanan ve esnafın yüzünü güldüren Hamsi Festivalinin devamı için Gölcüklü esnaflar imza kampanyası başlattı.

Gölcük Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen Hamsi Festivali yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Festivalin 4. gününde Gölcük esnafından gelen talep üzerine Gölcüklü esnaflar imza kampanyası başlattı.

Gölcük Trabzonlular Dernek Başkanı Hüseyin Çakıroğlu " Pazar akşamı sonlanacak olan festivalimizin bu gün 4. günü olmasına rağmen yoğun ilgi devam ediyor. Gölcük hamsi festivali ile şenlendi. Çarşıda renkli görüntüler ortaya çıktı. Bu bizim için çok gurur verici bir olay. Tabi biz bunları yaparken Gölcük esnafının yüzünde güller açtı. "Gölcük'de kazan Gölcük'de harca" sloganı bugün ki etkinlikte ortaya çıktı. Esnaflarımız bir yılda yaptığı ciroyu 4 günde yaptık deyip bize teşekkür ettiler. Bu Gölcük Trabzonlular Derneği olarak bizleri gururlandırdı.Gölcük esnafı bu tür etkinliklerin daha uzun ve sıkça Anıtparkta yapılmasını arzu ettiklerini söyleyip imza kampanyası başlattılar. Gölcük Tarbzonlular Derneği olarak Hamsi festivaline yoğun katılım sağlayan,ilgi gösteren Gölcük halkına teşekkür ederim.Gölcük Belediyesi başlatılan imza kampanyasına kayıtsız kalmaz diye düşünüyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.