ESNAF BANKADAN ELİ BOŞ DÖNMEYECEK

Ekonomi 09.12.2016 - 12:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESNAF BANKADAN ELİ BOŞ DÖNMEYECEK

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun olağan başkanlar kurulu toplantısına katıldı.

Tüfenkci, toplantıda yaptığı konuşmada başta esnafı rahatlatacak olan ve bankalar nezdinde yasaklı olan tüm vatandaşları ilgilendiren sicil affına değindi.   “SORUN ÇÖZÜLECEK” Bakan Tüfenkci, “Öngörülemeyen ekonomik kriz, terörden dolayı ticaret yapamama, bölgede yaşanan doğal felaket gibi nedenlerle işleri yolunda gitmeyen, dönemsel olarak bankalarda sicili bozulan esnaf için yeni bir sayfa açılacak. Krediye ihtiyaç duyan esnaflar gittiği bankadan bozulan sicili nedeniyle eli boş dönüyor. Bu durum düzelecek. Biz taşın altına elimizi koyuyoruz. Odalarımız da bize destek olmalı” dedi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun olağan başkanlar kurulu toplantısına katıldı.

Tüfenkci, toplantıda yaptığı konuşmada başta esnafı rahatlatacak olan ve bankalar nezdinde yasaklı olan tüm vatandaşları ilgilendiren sicil affına değindi.

 

“SORUN ÇÖZÜLECEK”

Bakan Tüfenkci, “Öngörülemeyen ekonomik kriz, terörden dolayı ticaret yapamama, bölgede yaşanan doğal felaket gibi nedenlerle işleri yolunda gitmeyen, dönemsel olarak bankalarda sicili bozulan esnaf için yeni bir sayfa açılacak. Krediye ihtiyaç duyan esnaflar gittiği bankadan bozulan sicili nedeniyle eli boş dönüyor. Bu durum düzelecek. Biz taşın altına elimizi koyuyoruz. Odalarımız da bize destek olmalı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.