ESNAF DÜKKAN ALMAK İÇİN YARIŞIYOR

Gölcük 27.12.2016 - 09:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESNAF DÜKKAN ALMAK İÇİN YARIŞIYOR

Yeni Sanayi çarşısı için müracaatlar Çarşamba günü doluyor. Sanayide ve sanayi dışında kiracı olan esnaflar dükkan alabilmek için kentsel dönüşüm ofisine akın etti. 416 dükkan için şimdiden 200 üzerinde kayıt yapıldı.

Yeni sanayi çarşısının ihalesi geçtiğimiz ay tamamlandı.İtiraz süresi Ocak ayında dolduktan sonra ilk kazma vurulacak. 416 modern dükkanın yapılacağı Sanayi çarşısı için Müracaatlar çarşamba günü mesai saatinin bitimiyle doluyor. Sanayi esnafı kendilerine dükkan almak için Gölcük belediyesinde ki kentsel dönüşüm ofisine akın etti. İki günde yaklaşık 200 esnaf dükkan almak için müracaatını yaparak kağıt üzerinde alacağı dükkanın yerini belirledi. BAKAN SÖZ VERDİ Hafta sonu AK parti İlçe teşkilatının düzenlediği programa katılan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık esnafa indirim yapmak için söz verdi. programda söz alan Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman “ Özellikle sanayi içinde olan esnaf arkadaşlarımın mağduriyet yaşamasını istemiyorum. Emekçi arkadaşlarımın hepsinin dükkan sahibi olmasını istiyorum. Fiyatlar biraz yüksek. Biraz daha indirim yaparsanız esnafımızın yüzü gülecek” dedi. Bakan Işık, esnafın dükkan alabilmesi için elinden gelen kolaylığın sağlanacağını belirtti.
Yeni Sanayi çarşısı için müracaatlar Çarşamba günü doluyor. Sanayide ve sanayi dışında kiracı olan esnaflar dükkan alabilmek için kentsel dönüşüm ofisine akın etti. 416 dükkan için şimdiden 200 üzerinde kayıt yapıldı.

Yeni sanayi çarşısının ihalesi geçtiğimiz ay tamamlandı.İtiraz süresi Ocak ayında dolduktan sonra ilk kazma vurulacak. 416 modern dükkanın yapılacağı Sanayi çarşısı için Müracaatlar çarşamba günü mesai saatinin bitimiyle doluyor. Sanayi esnafı kendilerine dükkan almak için Gölcük belediyesinde ki kentsel dönüşüm ofisine akın etti. İki günde yaklaşık 200 esnaf dükkan almak için müracaatını yaparak kağıt üzerinde alacağı dükkanın yerini belirledi.
BAKAN SÖZ VERDİ
Hafta sonu AK parti İlçe teşkilatının düzenlediği programa katılan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık esnafa indirim yapmak için söz verdi. programda söz alan Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman “ Özellikle sanayi içinde olan esnaf arkadaşlarımın mağduriyet yaşamasını istemiyorum. Emekçi arkadaşlarımın hepsinin dükkan sahibi olmasını istiyorum. Fiyatlar biraz yüksek. Biraz daha indirim yaparsanız esnafımızın yüzü gülecek” dedi. Bakan Işık, esnafın dükkan alabilmesi için elinden gelen kolaylığın sağlanacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.