LASTİK İŞ

ESNAF FİYAT ETİKETİ KOYMAYA ÇEKİNİYOR

Ekonomi 23.01.2019 - 16:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESNAF FİYAT ETİKETİ KOYMAYA ÇEKİNİYOR

Kavaklı Mahallesinde kurulan Çarşamba semt pazarında sebze fiyatların yükselişinden dolayı sebze tezgahlara yaklaşılamıyor.

Gölcük'ün en büyük semt pazarlarından biri olan Çarşamba pazarı dün Gölcük Kavaklı Mahallesinde kuruldu. Haftalık alış verişi için semt pazarına inen vatandaşlar sebze fiyatlarını görünce şok oldular. Tezgahta yerini alan sebzelerin fiyatı bir hayli yüksek olması tüketicileri tedirgin etti. Pazarcı esnafları da birçok sebzenin üzerine fiyat etiketini koymadı. Çünkü sebze fiyatları kabarıktı. Dolmalık biber üst üste zam alarak 12 lirayı buldu. Ispanak 9 lira oldu. Patlıcan bu hafta en pahalı sebze arasında yerini aldı. Patlıcan 12 ile 14 lira oldu. Vatandaşlar pazara inerken evdeki hesabı pazara uyduramadı. Kilo yerine yarımşar kilo ile yetinmeye çalıştı. Pazarda sebze fiyatları; dolmalık biber 12 lira, pırasa 6 lira, ıspanak 9 lira, kıvırcık 5 lira, Havuç 3 lira 50 kuruş, patlıcan 12 ile 14 lira, patates 4 lira, soğan 5 lira, salatalık, 7 lira 50 kuruş, domates, 5 lira ile 7 lira, kabak 8 lira, lahana 7 lira olarak tezgahta yerini aldı.  Pazarda meyve fiyatları pek değişmedi. Meyve fiyatı; portakal 1 lira 50 kuruş 2 lira, mandalina 3 lira, muz bir lira artarak 7 lira 50 kuruş oldu. Elma 3 lira 50 elli kuruş, armut 4 liradan tezgahta yerini aldı.  Fahri Haner
Kavaklı Mahallesinde kurulan Çarşamba semt pazarında sebze fiyatların yükselişinden dolayı sebze tezgahlara yaklaşılamıyor.

Gölcük'ün en büyük semt pazarlarından biri olan Çarşamba pazarı dün Gölcük Kavaklı Mahallesinde kuruldu. Haftalık alış verişi için semt pazarına inen vatandaşlar sebze fiyatlarını görünce şok oldular. Tezgahta yerini alan sebzelerin fiyatı bir hayli yüksek olması tüketicileri tedirgin etti. Pazarcı esnafları da birçok sebzenin üzerine fiyat etiketini koymadı. Çünkü sebze fiyatları kabarıktı. Dolmalık biber üst üste zam alarak 12 lirayı buldu. Ispanak 9 lira oldu. Patlıcan bu hafta en pahalı sebze arasında yerini aldı. Patlıcan 12 ile 14 lira oldu. Vatandaşlar pazara inerken evdeki hesabı pazara uyduramadı. Kilo yerine yarımşar kilo ile yetinmeye çalıştı.

Pazarda sebze fiyatları; dolmalık biber 12 lira, pırasa 6 lira, ıspanak 9 lira, kıvırcık 5 lira, Havuç 3 lira 50 kuruş, patlıcan 12 ile 14 lira, patates 4 lira, soğan 5 lira, salatalık, 7 lira 50 kuruş, domates, 5 lira ile 7 lira, kabak 8 lira, lahana 7 lira olarak tezgahta yerini aldı. 
Pazarda meyve fiyatları pek değişmedi. Meyve fiyatı; portakal 1 lira 50 kuruş 2 lira, mandalina 3 lira, muz bir lira artarak 7 lira 50 kuruş oldu. Elma 3 lira 50 elli kuruş, armut 4 liradan tezgahta yerini aldı. 
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.