ESNAF ODALARI BAŞKANLARIYLA COVİD-19 TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 17.11.2020 - 10:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ESNAF ODALARI BAŞKANLARIYLA COVİD-19 TOPLANTISI YAPILDI

Covid-19 salgınını önlemek amacıyla ilimizde yapılan çalışmalar, alınan tedbirler ile önlemlerin görüşüldüğü Esnaf Odaları Başkanlarıyla yapılan bilgilendirme toplantısı, Vali Yardımcısı Ekrem Çalık’ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Akçakoca Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan ve Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Kadir Durmuş ile ilimizde faaliyet gösteren Oda Başkanları katıldı.  Covid-19 salgını ile mücadelede kapsamında esnafımızın ve insanlarımızın daha duyarlı davranması gerektiğini vurgulayan Vali Yardımcısı Ekrem Çalık,  Koronavirüs ile mücadele kapsamında tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra esnafımıza da önemli görevler düşüyor diyerek ; “İnsanımızın, esnafımızın daha duyarlı olup, konunun farkına vararak buna göre tedbirli ve duyarlı olması lazım. Siz değerli oda başkanlarından beklentimiz; bu duyarlılığın oluşması için destek vermek, meslek örgütlerine mensup olan iş yerlerini uyarmak, ikaz etmek ya da bilinçlendirmektir. Oda Başkanlarının üyelerini eğitmelerinin, alınan önlem ve tedbirlere uyulup uyulmadığının denetimlerini bizzat kendilerinin yapmalarının Covid-19 salgını ile mücadeleye büyük katkısı olacaktır.” dedi.  İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan,  Koronovirüs pandemisi hakkında İlimizin son durumu, filyasyon çalışmaları, alınan tedbir ve önlemlerle faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi sunumu ve yapılan istişarelerin ardından toplantı sona erdi. 
Covid-19 salgınını önlemek amacıyla ilimizde yapılan çalışmalar, alınan tedbirler ile önlemlerin görüşüldüğü Esnaf Odaları Başkanlarıyla yapılan bilgilendirme toplantısı, Vali Yardımcısı Ekrem Çalık’ın Başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik Akçakoca Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan ve Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Kadir Durmuş ile ilimizde faaliyet gösteren Oda Başkanları katıldı. 
Covid-19 salgını ile mücadelede kapsamında esnafımızın ve insanlarımızın daha duyarlı davranması gerektiğini vurgulayan Vali Yardımcısı Ekrem Çalık,  Koronavirüs ile mücadele kapsamında tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra esnafımıza da önemli görevler düşüyor diyerek ; “İnsanımızın, esnafımızın daha duyarlı olup, konunun farkına vararak buna göre tedbirli ve duyarlı olması lazım. Siz değerli oda başkanlarından beklentimiz; bu duyarlılığın oluşması için destek vermek, meslek örgütlerine mensup olan iş yerlerini uyarmak, ikaz etmek ya da bilinçlendirmektir. Oda Başkanlarının üyelerini eğitmelerinin, alınan önlem ve tedbirlere uyulup uyulmadığının denetimlerini bizzat kendilerinin yapmalarının Covid-19 salgını ile mücadeleye büyük katkısı olacaktır.” dedi. 

İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan,  Koronovirüs pandemisi hakkında İlimizin son durumu, filyasyon çalışmaları, alınan tedbir ve önlemlerle faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi sunumu ve yapılan istişarelerin ardından toplantı sona erdi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.