LASTİK İŞ
ismail

ESNAFIN LOKANTASI

Ekonomi 01.08.2019 - 09:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESNAFIN LOKANTASI

Yaklaşık 10 yıl İzmit sanayinde hizmet veren Esnaf lokantası Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesine taşınarak Gölcük halkının hizmetine girdi.

Oğuzhan Yıldırım tarafından 10 yıl önce İzmit Sanayisinde esnaf lokantası açılarak özellikle sanayi esnafına hizmet verdi. 10 yıl sonra iş yerini büyüterek Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No -15/ B ye taşınarak Gölcük Halkın hizmetine girdi. Esnaflıkta büyük bir tecrübe edinen Oğuzhan Yıldırım şu açıklamayı yaptı. İşletmeci Yıldırım; “hedefimiz öncelikle insanların damak tadına ulaşmaktır. Aynı zamanda temiz ve hijyen bir ortamda yemek yapıp müşterilere ikram etmektir.   10 yıllık tecrübemle esnaflığı devam ederken en önemlisi de her keseye uygun olarak tabldot olarak 3 çeşit seçmeli yemek 12 lira olurken, 4 çeşit seçmeli yemeğimiz 15 liradır. Az parayla karın doyurulur. Ama yemek ürünlerimiz kaliteli ve tazedir. Vatandaş yemek yemeye geldiğinde acaba yemek fiyatları çok mu pahalı, düşünmeden karnını 12 veya 15 lirayla doyurabilir. Yani az parayla karnını doyurabilir. Tabi ki her esnafta olduğu gibi bizde de müşteri memnuniyeti çok önemlidir. Müşterilerimiz bizden memnun ayrılması bizim için en mutlu olduğumuz bir andır. Bu tecrübelerimle Gölcük Halkımıza en iyi ve kaliteli hizmet vermek için çalışmalarımız devam ederim” dedi.   Fahri Haner      
Yaklaşık 10 yıl İzmit sanayinde hizmet veren Esnaf lokantası Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesine taşınarak Gölcük halkının hizmetine girdi.

Oğuzhan Yıldırım tarafından 10 yıl önce İzmit Sanayisinde esnaf lokantası açılarak özellikle sanayi esnafına hizmet verdi. 10 yıl sonra iş yerini büyüterek Gölcük Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No -15/ B ye taşınarak Gölcük Halkın hizmetine girdi. Esnaflıkta büyük bir tecrübe edinen Oğuzhan Yıldırım şu açıklamayı yaptı. İşletmeci Yıldırım; “hedefimiz öncelikle insanların damak tadına ulaşmaktır. Aynı zamanda temiz ve hijyen bir ortamda yemek yapıp müşterilere ikram etmektir.

 

10 yıllık tecrübemle esnaflığı devam ederken en önemlisi de her keseye uygun olarak tabldot olarak 3 çeşit seçmeli yemek 12 lira olurken, 4 çeşit seçmeli yemeğimiz 15 liradır. Az parayla karın doyurulur. Ama yemek ürünlerimiz kaliteli ve tazedir. Vatandaş yemek yemeye geldiğinde acaba yemek fiyatları çok mu pahalı, düşünmeden karnını 12 veya 15 lirayla doyurabilir. Yani az parayla karnını doyurabilir. Tabi ki her esnafta olduğu gibi bizde de müşteri memnuniyeti çok önemlidir. Müşterilerimiz bizden memnun ayrılması bizim için en mutlu olduğumuz bir andır. Bu tecrübelerimle Gölcük Halkımıza en iyi ve kaliteli hizmet vermek için çalışmalarımız devam ederim” dedi.

 

Fahri Haner      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.