LASTİK İŞ
ismail

ESNAFIN YÜZÜ GÜLECEK

Ekonomi 20.06.2017 - 18:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESNAFIN YÜZÜ GÜLECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bayram öncesi kurum ve kuruluşların yüzünü güldürecek

Büyükşehir Belediyesi aldığı karar neticesinde, iş yaptığı tüccar, esnaf, müteahhit, kurum ve kuruluşların muhasebeleşmiş mevcut alacakları dahil tüm hak edişlerini bayram öncesi ödeyecek. BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı olumlu ve kararlı para politikası neticesinde, önemli ve anlamlı bir uygulama hayata geçirildi. Alınan bu karar ile Büyükşehir’e iş yapan tüm kurum ve kuruluşlar, muhasebeleşmiş olan tüm hak edişleri alıyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Ocak 2017 yılından bu yana 550 Milyon ödeme yaparken, bayram öncesi de 110 milyon TL ödeme gerçekleştirecek. Böylece Büyükşehir Belediyesi altı ayda piyasaya 660 Milyon TL para sürmüş oldu. Bu şekilde hem tüccar, esnaf, müteahhit, kurum ve kuruluşların alacakları ödenmiş olacak, hem de ülke ve kent ekonomisi daha da canlanacak.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bayram öncesi kurum ve kuruluşların yüzünü güldürecek

Büyükşehir Belediyesi aldığı karar neticesinde, iş yaptığı tüccar, esnaf, müteahhit, kurum ve kuruluşların muhasebeleşmiş mevcut alacakları dahil tüm hak edişlerini bayram öncesi ödeyecek.

BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK

Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı olumlu ve kararlı para politikası neticesinde, önemli ve anlamlı bir uygulama hayata geçirildi. Alınan bu karar ile Büyükşehir’e iş yapan tüm kurum ve kuruluşlar, muhasebeleşmiş olan tüm hak edişleri alıyor. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Ocak 2017 yılından bu yana 550 Milyon ödeme yaparken, bayram öncesi de 110 milyon TL ödeme gerçekleştirecek. Böylece Büyükşehir Belediyesi altı ayda piyasaya 660 Milyon TL para sürmüş oldu. Bu şekilde hem tüccar, esnaf, müteahhit, kurum ve kuruluşların alacakları ödenmiş olacak, hem de ülke ve kent ekonomisi daha da canlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.