LASTİK İŞ

ESNAFA KREDİ KOLAYLIĞI

Ekonomi 25.02.2017 - 08:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ESNAFA KREDİ KOLAYLIĞI

Yeni yapılan sanayi çarşısı için esnafa kredi kolaylığı için başkanlar kolları sıvadı.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Necmi Kocaman ve Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, Esnaf kredi kooperatifleri Genel Başkan Yardımcısı Marmara bölge Birliği Başkanı Bahri Şarlı ile Sanayi esnafımızın kredilerinin görüşmesini yaptılar. 150 MİLYAR KREDİ Esnaf kredi kooperatifleri Genel Başkan Yardımcısı Marmara bölge Birliği Başkanı Bahri Şarlı ile Sanayi esnafımızın kredilerinin görüşmesini yaptılar. Esnafa 150 milyarlık kredi için ilk yılın kooperatif ücreti alınırken 2-3-4 ve beşinci yılda kooperatif payı alınmayacak. Sanayi çarşısında dükkan alacak esnaflar 150 milyarlık kredi çekebilecekler.
Yeni yapılan sanayi çarşısı için esnafa kredi kolaylığı için başkanlar kolları sıvadı.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Necmi Kocaman ve Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, Esnaf kredi kooperatifleri Genel Başkan Yardımcısı Marmara bölge Birliği Başkanı Bahri Şarlı ile Sanayi esnafımızın kredilerinin görüşmesini yaptılar.

150 MİLYAR KREDİ
Esnaf kredi kooperatifleri Genel Başkan Yardımcısı Marmara bölge Birliği Başkanı Bahri Şarlı ile Sanayi esnafımızın kredilerinin görüşmesini yaptılar. Esnafa 150 milyarlık kredi için ilk yılın kooperatif ücreti alınırken 2-3-4 ve beşinci yılda kooperatif payı alınmayacak. Sanayi çarşısında dükkan alacak esnaflar 150 milyarlık kredi çekebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.