EŞREF HOCA KALECİLERE KEFİL

Spor 03.08.2017 - 09:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EŞREF HOCA KALECİLERE KEFİL

Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş'ın ekibinde yer alan, deneyimli kaleci antrenörü Eşrek Doğmenç, takımın kalecileri İlyas Türengül ve Tümay Yavuz'a güvendiğini ve kefil olduğunu söyledi

ÇOK İYİ AHENK YAKALADILAR Bu sezon Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş'ın en güvendiği isimlerin başında, hiç kuşku yok ki kaleci antrenörü Eşref Doğmenç geliyor. Uzun yıllar bu ligde Gölcükspor dahil pek çok takımda kaleci antrenörü olarak görev yapan deneyimli teknik adam, takımın kalecileri İlyas Türengül ve Tümay Yavuz'la, tıpkı bir babanın oğluyla ilgilendiği gibi ilgilenmesi, büyük bir memnuniyet yaratıyor. Her iki kaleci ile antrenmanlarda özel olarak ilgilenen Eşref Hoca, gelecekte hem İlyas'ın, hem de Tümay'ın, daha üst liglerdeki takımların kalesini koruyacak seviyeye geleceklerini söyledi. İki kalecinin de birbitinden yetenekli olduğunun altını çizen Eşref Hoca, “Aralarındaki tatlı rekabet en çok beni mutlu ediyor. Çok iyi bir ahenk ve uyum yakaladık. Buda bizi başarıya taşıyacak” diyerek, memnuniyetini dile getirdi.  İlyas Türengül ve Tümay Yavuz ise Eşref Hocanın çok iyi bir kaleci antrenörü olduğunu belirterek, Eşref Doğmenç ile çalışmaktan ötürü mutlu olduklarını söylediler. 
Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş'ın ekibinde yer alan, deneyimli kaleci antrenörü Eşrek Doğmenç, takımın kalecileri İlyas Türengül ve Tümay Yavuz'a güvendiğini ve kefil olduğunu söyledi

ÇOK İYİ AHENK YAKALADILAR
Bu sezon Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş'ın en güvendiği isimlerin başında, hiç kuşku yok ki kaleci antrenörü Eşref Doğmenç geliyor. Uzun yıllar bu ligde Gölcükspor dahil pek çok takımda kaleci antrenörü olarak görev yapan deneyimli teknik adam, takımın kalecileri İlyas Türengül ve Tümay Yavuz'la, tıpkı bir babanın oğluyla ilgilendiği gibi ilgilenmesi, büyük bir memnuniyet yaratıyor. Her iki kaleci ile antrenmanlarda özel olarak ilgilenen Eşref Hoca, gelecekte hem İlyas'ın, hem de Tümay'ın, daha üst liglerdeki takımların kalesini koruyacak seviyeye geleceklerini söyledi. İki kalecinin de birbitinden yetenekli olduğunun altını çizen Eşref Hoca, “Aralarındaki tatlı rekabet en çok beni mutlu ediyor. Çok iyi bir ahenk ve uyum yakaladık. Buda bizi başarıya taşıyacak” diyerek, memnuniyetini dile getirdi. 
İlyas Türengül ve Tümay Yavuz ise Eşref Hocanın çok iyi bir kaleci antrenörü olduğunu belirterek, Eşref Doğmenç ile çalışmaktan ötürü mutlu olduklarını söylediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.