LASTİK İŞ
ismail

ET SEVENLERİN YENİ MEKANI KASAPHAN KASAP VE ET EVİ

Ekonomi 05.12.2017 - 11:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ET SEVENLERİN YENİ MEKANI KASAPHAN KASAP VE ET EVİ

Son zamanlarda il ve ilçe sınırlarının içinde yer alan yol boyu lokantalar, müşterilerine en güzel hizmeti sunmak adına, adeta bir yarış içindeler. Ama ilçemiz sınırları içinde D-130 Karaylo Üçevler Mevkiinde hizmete giren Kasaphan Kasap ve Et Evi, diğer rakiplerine nazaran, kalitesi, hizmeti ve konsepti ile et severlerin tercih sebebi. Kasaphan Sahibi Mesut Kanpara, tüm etleri kendi çiftliklerinde yetiştirdiği hayvanlardan temin ettiğinin altını çizerek, “Hepsi Helal Kesim” dedi

ETSEVERLERİN TERCİH SEBEBİ Gölcüklülerin yakından tanıdığı Ümmiye Köyü Muhtarı genç müteşebbis Mesut Kanpara'nın sahibi olduğu Kasaphan Kasap ve Et Evi, açılalı çok kısa bir zaman olmasına rağmen, oldukça hızlı adımlarla bir numara olma yolunda ilerliyor. Ama ilçemiz sınırları içinde D-130 Karaylo Üçevler Mevkiinde hizmete giren Kasaphan Kasap ve Et Evi, diğer rakiplerine nazaran, kalitesi, hizmeti ve konsepti ile et severlerin tercih sebebi. Kasaphan Sahibi Mesut Kanpara, tüm etleri kendi çiftliklerinde yetiştirdiği hayvanlardan temin ettiğinin altını çizerek, “Hepsi Helal Kesim” dedi. 27 KİŞİLİK HİZMET ORDUSU Bin 200 Metrekarelik bir alana kurulu olan 2 katlı Kasaphan, muhteşem ışıklandırması ve dekorasyonu, 2 adet şöminesi ile her zevke hitap eden konsepte sahip. Kasaphan'ın 2. Katında bulunan çocuk oyun parkı, çocuklu ailelerin rahat bir yemek yemeleri düşünülmüş ince bir detay olarak göze çarpıyor. Birbirinden deneyimli, hepsi işinin ehli 27 personeli müşterilerine hizmet veren Kasaphan'da her daim, köfte, pirzola, kuzu şiş, sucuk, antrikot ve biftek çeşitleri gibi pek çok et ürününü aynı anda bulmanız mümkün. Hatta, mercimek ve gerdan çorbası, et yemeği öncesinde güzel bir aperatifiniz olabilir.  250 KİŞİYE AYNI ANDA HİZMET Özel güne ve gecelere, cemiyetlere, düğün sonrası yemeklere ev sahipliği yapan Kasaphan, 2 katlı mekanında aynı anda 250 kişiye birden hizmet veriyor. Müşterilere sunduğu etleri kendi çiftliğinde yetiştirdiği hayvanlardan elde eden Mesut Kanpara, bir çok hayvana kendi bıçak atıyor. Çok büyük masraflarla hizmete sokulan Kasaphan Kasap ve Et Evi'nin müşterileri de çok özel. Elit bir müşteri potansiyeline sahip, Kasaphan'ın ünü günden güne kendi kendine yayılıyor.  DRY AGET BEEF Dry Aget Beef, Türkçesi kurutulmuş et ya da bir başka adıyla Sek Grubu etler. Özel kesim etlerden elde edilen ve 28 ile 35 gün arasında dondurucuda saklanan etler, Kasaphan'ın en favori etleri arasında yer alıyor. Üstelik usta Şeflerin yanar dönerli şovları ise müşteriler tarafından büyük bir ilgi görüyor. Özel otoparkı ve Vale'si olan Kasaphan'da otopark sorununuzda bulunmuyor. Kasaphan'nın Muhtar sahibi Mesut Kanpara, müşterilerinin kendilerine gösterdiği güvene teşekkür ederek, müşteri memnuniyetinin ve hijyenin her zaman ön plan da olacağını sözlerine ekledi.   Bize bu güne kadar bu lezzeti tatmayanları, Kasaphan'a gitmeye davet ediyoruz. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Son zamanlarda il ve ilçe sınırlarının içinde yer alan yol boyu lokantalar, müşterilerine en güzel hizmeti sunmak adına, adeta bir yarış içindeler. Ama ilçemiz sınırları içinde D-130 Karaylo Üçevler Mevkiinde hizmete giren Kasaphan Kasap ve Et Evi, diğer rakiplerine nazaran, kalitesi, hizmeti ve konsepti ile et severlerin tercih sebebi. Kasaphan Sahibi Mesut Kanpara, tüm etleri kendi çiftliklerinde yetiştirdiği hayvanlardan temin ettiğinin altını çizerek, “Hepsi Helal Kesim” dedi

ETSEVERLERİN TERCİH SEBEBİ
Gölcüklülerin yakından tanıdığı Ümmiye Köyü Muhtarı genç müteşebbis Mesut Kanpara'nın sahibi olduğu Kasaphan Kasap ve Et Evi, açılalı çok kısa bir zaman olmasına rağmen, oldukça hızlı adımlarla bir numara olma yolunda ilerliyor. Ama ilçemiz sınırları içinde D-130 Karaylo Üçevler Mevkiinde hizmete giren Kasaphan Kasap ve Et Evi, diğer rakiplerine nazaran, kalitesi, hizmeti ve konsepti ile et severlerin tercih sebebi. Kasaphan Sahibi Mesut Kanpara, tüm etleri kendi çiftliklerinde yetiştirdiği hayvanlardan temin ettiğinin altını çizerek, “Hepsi Helal Kesim” dedi.

27 KİŞİLİK HİZMET ORDUSU
Bin 200 Metrekarelik bir alana kurulu olan 2 katlı Kasaphan, muhteşem ışıklandırması ve dekorasyonu, 2 adet şöminesi ile her zevke hitap eden konsepte sahip. Kasaphan'ın 2. Katında bulunan çocuk oyun parkı, çocuklu ailelerin rahat bir yemek yemeleri düşünülmüş ince bir detay olarak göze çarpıyor. Birbirinden deneyimli, hepsi işinin ehli 27 personeli müşterilerine hizmet veren Kasaphan'da her daim, köfte, pirzola, kuzu şiş, sucuk, antrikot ve biftek çeşitleri gibi pek çok et ürününü aynı anda bulmanız mümkün. Hatta, mercimek ve gerdan çorbası, et yemeği öncesinde güzel bir aperatifiniz olabilir. 

250 KİŞİYE AYNI ANDA HİZMET
Özel güne ve gecelere, cemiyetlere, düğün sonrası yemeklere ev sahipliği yapan Kasaphan, 2 katlı mekanında aynı anda 250 kişiye birden hizmet veriyor. Müşterilere sunduğu etleri kendi çiftliğinde yetiştirdiği hayvanlardan elde eden Mesut Kanpara, bir çok hayvana kendi bıçak atıyor. Çok büyük masraflarla hizmete sokulan Kasaphan Kasap ve Et Evi'nin müşterileri de çok özel. Elit bir müşteri potansiyeline sahip, Kasaphan'ın ünü günden güne kendi kendine yayılıyor. 

DRY AGET BEEF
Dry Aget Beef, Türkçesi kurutulmuş et ya da bir başka adıyla Sek Grubu etler. Özel kesim etlerden elde edilen ve 28 ile 35 gün arasında dondurucuda saklanan etler, Kasaphan'ın en favori etleri arasında yer alıyor. Üstelik usta Şeflerin yanar dönerli şovları ise müşteriler tarafından büyük bir ilgi görüyor. Özel otoparkı ve Vale'si olan Kasaphan'da otopark sorununuzda bulunmuyor. Kasaphan'nın Muhtar sahibi Mesut Kanpara, müşterilerinin kendilerine gösterdiği güvene teşekkür ederek, müşteri memnuniyetinin ve hijyenin her zaman ön plan da olacağını sözlerine ekledi.  
Bize bu güne kadar bu lezzeti tatmayanları, Kasaphan'a gitmeye davet ediyoruz. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.