EVA SAÇ TASARIM & GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

17.05.2015 - 18:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

EVA SAÇ TASARIM & GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

Değirmendere Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:20’de hizmete giren Eva Saç Tasarım ve Güzellik Merkezi yoğun katılımla hizmete girdi.

EVA SAÇ TASARIM & GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI Değirmendere Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:20’de hizmete giren Eva Saç Tasarım ve Güzellik Merkezi yoğun katılımla hizmete girdi. İka bayan işletmeci Hatice Özpolat ve Nalan Kaçar Taşkın’ın sahibi olduğı EVA saç tasarım ve güzellik merkezi hizmete açıldı. Açılışa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve çok sayıda davetli katıldı. Esnaf ve sanatkarlar Odası başkanı Necmi Kocaman “Depremin ardından her açıolan işyeri bizim için mutluluk verici. Değirmendere gibi güzel bir mahallemizde iki bayan arkadaşımızın açtığı bu güzel ve hoş mekanın hayırlı olmasını diliyorum”dedi. İşletme sahipleri Hatice Özpolat, Nalan Kaçar, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve misafirler hep birlikte kurdelayı keserek iş yerini gezdiler. ŞIK VE LÜKS MEKAN Şık ve lüks mekan olarak tasarlanan EVA güzellik merkezi seçkin ve uzman kadrosu ile tüm bayanlara hizmet veriyor. EVA’da IPL Epilasyon ile istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Micro Plus ile Bölgesel sıklaştırma incelme yapabilirsiniz. Özel Ekipman ve Donanım ile Cilt tedavisi, Akne tedavisi, Leke tedavisi, Peeling, Cilt gençleştirme, Kılcal Damar Tedavisi. MİCRO PULUS programları Selülüt tedavisi, zayıflama, Sıklaştırma Toparlama, Yüz ve boyun germe, Ameliyatsız yüz germe, Göz ve dudak çevresi, Göğüs- Dekolte Doku Lifting, Karın- Yumuşak Doku Lifting, Yüzeysel ve Derin Lenf Drenaj’ın yanı sıra, saç kesimi, fön, boya, röfle, manikür, pedikür, normal ve porselen makyaj ve cilt bakımı yaptırabilirsiniz.
Değirmendere Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:20’de hizmete giren Eva Saç Tasarım ve Güzellik Merkezi yoğun katılımla hizmete girdi.

EVA SAÇ TASARIM & GÜZELLİK MERKEZİ AÇILDI

Değirmendere Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:20’de hizmete giren Eva Saç Tasarım ve Güzellik Merkezi yoğun katılımla hizmete girdi.

İka bayan işletmeci Hatice Özpolat ve Nalan Kaçar Taşkın’ın sahibi olduğı EVA saç tasarım ve güzellik merkezi hizmete açıldı. Açılışa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman ve çok sayıda davetli katıldı.

Esnaf ve sanatkarlar Odası başkanı Necmi Kocaman “Depremin ardından her açıolan işyeri bizim için mutluluk verici. Değirmendere gibi güzel bir mahallemizde iki bayan arkadaşımızın açtığı bu güzel ve hoş mekanın hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

İşletme sahipleri Hatice Özpolat, Nalan Kaçar, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve misafirler hep birlikte kurdelayı keserek iş yerini gezdiler.

ŞIK VE LÜKS MEKAN

Şık ve lüks mekan olarak tasarlanan EVA güzellik merkezi seçkin ve uzman kadrosu ile tüm bayanlara hizmet veriyor. EVA’da IPL Epilasyon ile istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Micro Plus ile Bölgesel sıklaştırma incelme yapabilirsiniz. Özel Ekipman ve Donanım ile Cilt tedavisi, Akne tedavisi, Leke tedavisi, Peeling, Cilt gençleştirme, Kılcal Damar Tedavisi. MİCRO PULUS programları Selülüt tedavisi, zayıflama, Sıklaştırma Toparlama, Yüz ve boyun germe, Ameliyatsız yüz germe, Göz ve dudak çevresi, Göğüs- Dekolte Doku Lifting, Karın- Yumuşak Doku Lifting, Yüzeysel ve Derin Lenf Drenaj’ın yanı sıra, saç kesimi, fön, boya, röfle, manikür, pedikür, normal ve porselen makyaj ve cilt bakımı yaptırabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.