LASTİK İŞ
ismail

EVDE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLER KARNE ALDI

Eğitim 20.01.2020 - 15:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EVDE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLER KARNE ALDI

Hasta olup okula gelemeyen öğrenciler için Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen öğretmen tarafından evde eğitim gören öğrenciler karnelerini aldılar.

2019- 2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile hasta olup aynı zamanda engelli çocuklar için evde eğitim verildi. Hasta ve yatalak olan engelliler için Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen öğretmen evde eğitim verdi.  Evde eğitim gören öğrenciler ilk yarıyıl tatilini başarıyla tamamladılar. Karne dağıtım dolayısı ile okullarda yapılan karne törenin ardından evde eğitim görenler için Gölcük ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından evde karne vermek için program düzenledi. Düzenlenen programa Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut,  Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, ilçe milli eğitim şube müdürleri program doğrultusunda evde eğitim gören öğrencileri evde ziyaret ederek karne ve hediyelerini verdiler. Dersleri çok iyi geçtiğini gören Kaymakam Karabulut “karnenizi çok iyi gördüm. Başarılı olduğunu karnende görüyorum. İkinci dönemde bu başarınızı ikiye katlayacağınızdan eminim. Ben sizlerin bu başarınızı devamını dilerken aynı zamanda acil şifalar dilerim” dedi.
Hasta olup okula gelemeyen öğrenciler için Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen öğretmen tarafından evde eğitim gören öğrenciler karnelerini aldılar.

2019- 2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile hasta olup aynı zamanda engelli çocuklar için evde eğitim verildi. Hasta ve yatalak olan engelliler için Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen öğretmen evde eğitim verdi. 
Evde eğitim gören öğrenciler ilk yarıyıl tatilini başarıyla tamamladılar. Karne dağıtım dolayısı ile okullarda yapılan karne törenin ardından evde eğitim görenler için Gölcük ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından evde karne vermek için program düzenledi. Düzenlenen programa Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut,  Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, ilçe milli eğitim şube müdürleri program doğrultusunda evde eğitim gören öğrencileri evde ziyaret ederek karne ve hediyelerini verdiler. Dersleri çok iyi geçtiğini gören Kaymakam Karabulut “karnenizi çok iyi gördüm. Başarılı olduğunu karnende görüyorum. İkinci dönemde bu başarınızı ikiye katlayacağınızdan eminim. Ben sizlerin bu başarınızı devamını dilerken aynı zamanda acil şifalar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.