''EVDE EĞİTİME TEKNİK ALTYAPI VAR''

Eğitim 18.11.2020 - 15:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''EVDE EĞİTİME TEKNİK ALTYAPI VAR''

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ülke genelinde eğitimle ilgili olarak alınan karar hakkında bazı bilgiler aktardı. Gölcük’teki eğitim konusuna değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert, “Halihazırdaki altyapımızı kullanmayı sürdüreceğiz” dedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ülke genelinde alınan karar gereği yüz yüze eğitimin dönem sonuna kadar internet ortamında devam edeceği ile ilgili olarak düşüncelerini dile getirdi. Kurum Müdürü Mert, yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere bu yılın başlarında ülkemizde de görülmeye başlanan koronavirüs vakalarından ötürü eğitime ara verilmişti. Bu sene ise eğitim, önce internet üzerinden, sonrasında da kademeli olarak yüz yüze verilmeye başlandı. İlçemizde eğitim konusunda da herhangi bir sorun yaşamadık ve velilerimiz de bizlere olan güvenini ifade etmekteydi” dedi.  ‘TEKNİK ALTYAPIMIZ OLUŞTURULMUŞTU’ Sözlerine devam eden Kurum Müdürü Mert, “Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de vaka sayılarının artmasından ötürü geçtiğimiz gün gerçekleştirilen toplantı neticesinde, eğitimin dönem sonuna kadar internet üzerinden yapılacağı belirtildi. Bundan dolayı artık yüz yüze eğitime birinci dönem sonuna kadar ara verildi. Teknik altyapımız, zaten bu konuda oluşturulmuştu. Halihazırdaki altyapımızı kullanmayı sürdüreceğiz. Eğitimler yine internet üzerinden yapılacak. Eğitim-öğretim dönemi başlangıcında bu şekilde eğitimi sürdürüyorduk. Herhangi bir sorun oluşmadan eğitimlere böyle devam etmeyi planlıyoruz” dedi.  ‘ÇELENK SUNUMUNU GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’ Kurum Müdürü Mert, sözlerinin sonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne de değinerek “Önümüzdeki hafta Öğretmenler Günü’nü kutlayacağız. Fakat pandemi dolayısıyla kalabalık bir topluluk olmayacak. Anıtpark’ta çelenk sunumunu gerçekleştireceğiz. Sadece Öğretmenler Günü ile ilgili programın yapılıp yapılmayacağı kesin değil. Onun da ya minimum katılımla yapılması ya da yapılmaması konusunu görüşeceğiz. Çıkacak karara göre de adımlarımızı atacağız. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü, şimdiden kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ülke genelinde eğitimle ilgili olarak alınan karar hakkında bazı bilgiler aktardı. Gölcük’teki eğitim konusuna değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert, “Halihazırdaki altyapımızı kullanmayı sürdüreceğiz” dedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ülke genelinde alınan karar gereği yüz yüze eğitimin dönem sonuna kadar internet ortamında devam edeceği ile ilgili olarak düşüncelerini dile getirdi. Kurum Müdürü Mert, yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere bu yılın başlarında ülkemizde de görülmeye başlanan koronavirüs vakalarından ötürü eğitime ara verilmişti. Bu sene ise eğitim, önce internet üzerinden, sonrasında da kademeli olarak yüz yüze verilmeye başlandı. İlçemizde eğitim konusunda da herhangi bir sorun yaşamadık ve velilerimiz de bizlere olan güvenini ifade etmekteydi” dedi.

 ‘TEKNİK ALTYAPIMIZ OLUŞTURULMUŞTU’

Sözlerine devam eden Kurum Müdürü Mert, “Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de vaka sayılarının artmasından ötürü geçtiğimiz gün gerçekleştirilen toplantı neticesinde, eğitimin dönem sonuna kadar internet üzerinden yapılacağı belirtildi. Bundan dolayı artık yüz yüze eğitime birinci dönem sonuna kadar ara verildi. Teknik altyapımız, zaten bu konuda oluşturulmuştu. Halihazırdaki altyapımızı kullanmayı sürdüreceğiz. Eğitimler yine internet üzerinden yapılacak. Eğitim-öğretim dönemi başlangıcında bu şekilde eğitimi sürdürüyorduk. Herhangi bir sorun oluşmadan eğitimlere böyle devam etmeyi planlıyoruz” dedi.

 ‘ÇELENK SUNUMUNU GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’

Kurum Müdürü Mert, sözlerinin sonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne de değinerek “Önümüzdeki hafta Öğretmenler Günü’nü kutlayacağız. Fakat pandemi dolayısıyla kalabalık bir topluluk olmayacak. Anıtpark’ta çelenk sunumunu gerçekleştireceğiz. Sadece Öğretmenler Günü ile ilgili programın yapılıp yapılmayacağı kesin değil. Onun da ya minimum katılımla yapılması ya da yapılmaması konusunu görüşeceğiz. Çıkacak karara göre de adımlarımızı atacağız. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü, şimdiden kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.