LASTİK İŞ

EVDE KAL HAYAT KURTAR

23.03.2020 - 15:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

EVDE KAL HAYAT KURTAR

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Coronavirüs salgını nedeniyle önlüğünü giydi eczanesinin başına geçti. Başkan Seymen, ‘Evde kal, hayat kurtar’ dedi.

Evinizden çıkmayın Tüm dünyada ve ülkemizde can alan coronavirüs tedbirleri en üst düzeyde alınmış durumda. Duyarlı vatandaşlar zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmazken, bu kuralı ihlal edenler tepki çekiyor. AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen de bu noktada duyarlı davranarak, Gölcük halkına evlerinden çıkmamaları konusunda önemli çağrıda bulundu. Sağlık çalışanları olarak bizler sizlerin yerine dışarıdayız Başkan Seymen, yaptığı açıklamada, ‘Küresel salgın Covid-19 mesleğime zaman ayırmama vesile oldu. Dışarıyla teması olan her bir vatandaşımız enfekte olup evine virüsü getirme riski taşıyor. Sağlık çalışanları olarak bizler sizlerin yerine dışarıdayız. Gölcük’lü hemşehrilerimin evden çıkmamalarını ve sadece resmi açıklamalara riayet etmelerini rica ediyorum. #BirlikteBaşaracağız #EvindeKalÜlkeniKoru.’
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Coronavirüs salgını nedeniyle önlüğünü giydi eczanesinin başına geçti. Başkan Seymen, ‘Evde kal, hayat kurtar’ dedi.

Evinizden çıkmayın

Tüm dünyada ve ülkemizde can alan coronavirüs tedbirleri en üst düzeyde alınmış durumda. Duyarlı vatandaşlar zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmazken, bu kuralı ihlal edenler tepki çekiyor. AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen de bu noktada duyarlı davranarak, Gölcük halkına evlerinden çıkmamaları konusunda önemli çağrıda bulundu.

Sağlık çalışanları olarak bizler sizlerin yerine dışarıdayız

Başkan Seymen, yaptığı açıklamada, ‘Küresel salgın Covid-19 mesleğime zaman ayırmama vesile oldu. Dışarıyla teması olan her bir vatandaşımız enfekte olup evine virüsü getirme riski taşıyor. Sağlık çalışanları olarak bizler sizlerin yerine dışarıdayız. Gölcük’lü hemşehrilerimin evden çıkmamalarını ve sadece resmi açıklamalara riayet etmelerini rica ediyorum.

#BirlikteBaşaracağız #EvindeKalÜlkeniKoru.’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.