LASTİK İŞ

EVDE OLMASI GEREKENLER SOKAKTA

Gündem 06.10.2020 - 10:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

EVDE OLMASI GEREKENLER SOKAKTA

Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla, günlük olarak gerçekleştirilen sıkı denetimlere rağmen, hem kendi yakınlarını, hem de başkalarının sağlığını hiçe sayarak maske takmayan ve karantina ihlali yapan 250 kişiye idari para cezası kesildi.

Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de Koronavirüs salgının yayılmasını engellemek amacıyla top yekün bir mücadele veriliyor. Bu kapsamda alınan tedbirlere istinaden,  bütün illerde günlük denetim ve kontroller gerçekleştiriliyor.  Kocaeli’nde bu kapsamda Pazartesi günü gerçekleştirilen denetimlerde bin 501 iş yeri denetlendi. 23 bin 441 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. İl genelinde yapılan denetimlerde ortaya çıkan rakamlar, özellikle karantina altında olmaları gerekirken sokakta gezdikleri tepsi etilen 29 kişi adeta pes dedirtti.   Ayrıca uygulamalarda 221 kişinin maske takmadığı belirlendi.   Toplan 250 kişiye işlem yapılırken, ayakta yolcu kısıtlamasına uymadığı tepir edilen bir sürücüye de idari para cezası uygulandı. Denetimlerde gerçekleştirilen kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen 54 kişide yakalanarak gözaltına alındı.
Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla, günlük olarak gerçekleştirilen sıkı denetimlere rağmen, hem kendi yakınlarını, hem de başkalarının sağlığını hiçe sayarak maske takmayan ve karantina ihlali yapan 250 kişiye idari para cezası kesildi.

Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de Koronavirüs salgının yayılmasını engellemek amacıyla top yekün bir mücadele veriliyor. Bu kapsamda alınan tedbirlere istinaden,  bütün illerde günlük denetim ve kontroller gerçekleştiriliyor.  Kocaeli’nde bu kapsamda Pazartesi günü gerçekleştirilen denetimlerde bin 501 iş yeri denetlendi. 23 bin 441 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. İl genelinde yapılan denetimlerde ortaya çıkan rakamlar, özellikle karantina altında olmaları gerekirken sokakta gezdikleri tepsi etilen 29 kişi adeta pes dedirtti.  

Ayrıca uygulamalarda 221 kişinin maske takmadığı belirlendi.   Toplan 250 kişiye işlem yapılırken, ayakta yolcu kısıtlamasına uymadığı tepir edilen bir sürücüye de idari para cezası uygulandı.

Denetimlerde gerçekleştirilen kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan arandıkları tespit edilen 54 kişide yakalanarak gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.