LASTİK İŞ

“EVDEN OKULA, HAYDİ ANNELER SPORA”

09.10.2017 - 20:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

“EVDEN OKULA, HAYDİ ANNELER SPORA”

Antalya Belek’te dün öğlen saatlerinde başlayan, Kocaeli Amatör Spor klüpleri toplantısı, bugün yapılan ilk gün toplantılarıyla sona erdi.

Birinci günün 2. Toplantısına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin spor projesi olan, “Evden Okula, Haydi Anneler Spora” projesi damgasını vurdu. İlk günün 2. Toplantısı, çalıştaya katılan herkesin katıldığı aile fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi “EVDEN OKULA, HAYDİ ANNELER SPORA” KASKF’nun bu yıl Antalya Belek’te bulunan Rixos Otel’de düzenlediği “KASK 4. Başkanlar Kurulu Çalıştayı’nın ilk günü otelin toplantı sonunda yapılan değerlendermeler ile son buldu. Birinci günün 2. Toplantısına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin spor projesi olan, “Evden Okula, Haydi Anneler Spora” projesi damgasını vurdu.  Büyükşehir Kadın Sporlarından sorumlu Başkan Nagehan Malkoç önderlğinde özellikle Gebze’de sürdürülen bu porje ile yaşamları değişen kadın ve erkekler, anılarını anlatarak, bu güzel projeden dolayı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler. Başkan Karaosmanoğlu, hedefş-lerinin tüm kadınları sporla buluşturmak olduğunun altını çizerek, “Haydi hanımlar spora artık, bu kadar evde oturduğunuz yeter” diyerek, hedeflerinin 100 bin kadın olduğunu söyledi. Bu proje sayesinde spor yapan kadın ve erkeklerin anılarını anlattığı anlarda oldukça renkli ve keyifli anlar yaşandı. İlk günün 2. Toplantısı, çalıştaya katılan herkesin katıldığı aile fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
Antalya Belek’te dün öğlen saatlerinde başlayan, Kocaeli Amatör Spor klüpleri toplantısı, bugün yapılan ilk gün toplantılarıyla sona erdi.

Birinci günün 2. Toplantısına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin spor projesi olan, “Evden Okula, Haydi Anneler Spora” projesi damgasını vurdu. İlk günün 2. Toplantısı, çalıştaya katılan herkesin katıldığı aile fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi

“EVDEN OKULA, HAYDİ ANNELER SPORA”

KASKF’nun bu yıl Antalya Belek’te bulunan Rixos Otel’de düzenlediği “KASK 4. Başkanlar Kurulu Çalıştayı’nın ilk günü otelin toplantı sonunda yapılan değerlendermeler ile son buldu. Birinci günün 2. Toplantısına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin spor projesi olan, “Evden Okula, Haydi Anneler Spora” projesi damgasını vurdu.  Büyükşehir Kadın Sporlarından sorumlu Başkan Nagehan Malkoç önderlğinde özellikle Gebze’de sürdürülen bu porje ile yaşamları değişen kadın ve erkekler, anılarını anlatarak, bu güzel projeden dolayı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler. Başkan Karaosmanoğlu, hedefş-lerinin tüm kadınları sporla buluşturmak olduğunun altını çizerek, “Haydi hanımlar spora artık, bu kadar evde oturduğunuz yeter” diyerek, hedeflerinin 100 bin kadın olduğunu söyledi.

Bu proje sayesinde spor yapan kadın ve erkeklerin anılarını anlattığı anlarda oldukça renkli ve keyifli anlar yaşandı.

İlk günün 2. Toplantısı, çalıştaya katılan herkesin katıldığı aile fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.